Το «ευχαριστώ» του Πουλιανίτη

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν το lockdown, ο Στέλιος Πουλιανίτης ήταν άτυχος καθώς τραυματίστηκε. Ο 25χρονος γκαρντ, μέσω προσωπικής του επιστολής ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν δίπλα του σε αυτή την κακή στιγμή. 

Αναλυτικά:

 «Η οικογένεια μου κι εγώ με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες στον πρόεδρο κ. Αθανασίου Γεώργιο και το λοιπό Δ.Σ. του Απόλλων Πάτρας, στον προπονητή Νίκο Βετούλα, το staff και όλους τους παίκτες της ομάδας, όπως και την οικογένεια Μολφέτα, για την αμέριστη συμπαράσταση και την άοκνη βοήθεια που προσέφεραν και προσφέρουν σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου.

Επίσης το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”, την στοματική γναθοπροσωπική χειρουργική κλινική, την Διευθύντρια κα Μιράντα Αλεξοπούλου, τον επιμελητή κο Παναγιώτη Νταή και τον Διευθυντή κο Γιώργο Μουτούση, όπως και όλο το προσωπικό για την βοήθεια και την φροντίδα κατά τις ημέρες της νοσηλείας και του χειρουργείου μου.
Είμαι ελάχιστους μήνες στην οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ και αυτή η άτυχη στιγμή με έκανε να νοιώσω σαν να βρίσκομαι χρόνια. Η οικογένεια μου και εγώ νοιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη και εύχομαι να μπορέσουμε μελλοντικά να ανταποδώσουμε την αγάπη, την στοργή και την ζεστασιά που πήραμε όλες αυτές τις ημέρες».