Το “ευχαριστώ” του Φίλιππου

A.S._Filippos_Veroias_Basketball_LogoΗ φετινή σεζόν για τον Φίλιππο έχει ολοκληρωθεί (έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική) και με την ευκαιρία αυτή, ο σύλλογος της Βέροιας ευχαρίστησε όσους βοήθησαν ανιδιοτελώς την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι με την ανιδιοτέλεια που τους διακρίνει, προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς, διευκολύνοντας το έργο μας, μειώνοντας τα έξοδά μας σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και δίνοντας λύσεις σε πολλά θέματα λειτουργίας.

1. Τους επιστήμονες γιατρούς
α. Διαμαντόπουλο Βασίλη (γενικό ιατρό)
β. Χριστοδουλίδη Χρόνη (καρδιολόγο)
γ. Ρούσσο Κωνσταντίνο (παθολόγο)
δ. Καραντουμάνη Δημήτριο (αλλεργιολόγο)
ε. Σαρρηγιαννίδη Πέτρο (χειρούργο ορθοπαιδικό)
στ. Καπράρα Αθηνά (ενδοκρινολόγο),

των οποίων η εκ περιτροπής παρουσία ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την διεξαγωγή όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας.

2. Τον δημοσιογράφο Ζωγράφου Παντελή, ο οποίος βιντεοσκόπησε αφιλοκερδώς όλους τους εντός έδρας αγώνες μας, κάτι που αποτελούσε συμβατική μας υποχρέωση.

3. Το site Inveria.gr, το οποίο αποτέλεσε χορηγό επικοινωνίας της ομάδας μας.

4.  Τον εδώ και πολλά χρόνια φίλο της ομάδας Καπετανάκη Παναγιώτη, ο οποίος έκανε την αφισοκόλληση τις παραμονές των εντός έδρας αγώνων μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά που σταθήκατε στο πλευρό μας. Η παροχή των γνώσεων και υπηρεσιών σας ήταν πολυτιμότατα εφόδια στην εύρυθμη λειτουργία του τμήματος μας καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου».