Το μέλλον του Πανιωνίου κρίνει το… μέλλον σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο!

Η ανακοίνωση του Σταύρου Αλευρογιάννη, ο οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο, περί αποχώρησής του από την προσπάθεια δημιουργίας ΚΑΕ Πανιώνιος, αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Αρχικά στο εσωτερικό του Πανιωνίου, με τον σύλλογο σε τούτη τη φάση να μπαίνει και πάλι σε νέες περιπέτειες και το σενάριο της συμμετοχής του στην Α1 να “κλυδωνίζεται”. Ήδη στον Ηρακλή ανασκουμπώθηκαν και ετοιμάζονται για τη σύσταση ΚΑΕ με τον Θοδωρή Δρακόπουλο να δηλώνει διατεθειμένος να καλύψει το ποσό των 250 χιλ. € που απαιτούνται για να προχωρήσει η διαδικασία. Και φυσικά άπαντες στον “γηραιό” δηλώνουν έτοιμοι για την πρόκληση της Α1. Την ίδια ώρα και στο Αγρίνιο είναι σε… αναμμένα κάρβουνα! Η διαφαινόμενη άνοδος του Ηρακλή στην Α1, αφήνει μία θέση κενή και οι ιθύνοντες τον σύλλογο δηλώνουν έτοιμοι για την πρόκληση που ανοίγεται μπροστά τους. Της συμμετοχής της ομάδας στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία…

Στον Ηρακλή ο Θόδωρος Δρακόπουλος με δηλώσεις του έδειξε τον… δρόμο για τον “γηραιό”. “Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια και έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε ΚΑΕ. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον νόμο που υπάρχει για να φτιάξουμε την ΚΑΕ και ήδη κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες. Έχουμε το καταστατικό και είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά. Χρειάζονται 250 χιλιάδες ευρώ και αυτά θα καλυφτούν από μένα προσωπικά”, τόνισε, ενώ αναφερόμενος στην προοπτική της συμμετοχής της ομάδας στην Α1, είπε: “Προσωπικά πιστεύω ότι θα αγωνιστούμε στην Α1. Θα το μάθουμε τις επόμενες 2-3 μέρες. Διαπισωνουμε ότι υπάρχουν προβλήματα σε ομάδες της Α1 και σύντομα θα πρέπει α ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είμαστε έτοιμοι από την μεριά μας και με την προσθήκη τριών ξενων αθλητών θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία στην νεα σεζόν. Θα έχουμε γλέντια φέτος στο Ιβανωφειο και θα έρθουν μεγάλες χαρές για τον κόσμο του Ηρακλή, που μας στάθηκε δυναμικά στην προηγούμενη περίοδο. Αν αγωνιστούμε στην Α1 θα έχουμε και κάποια έσοδα και αυτά θα τα διαθέσουμε αποκλειστικά για την κάλυψη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων”.

Όσον αφορά στο Αγρίνιο, η ανάρτηση του προέδρου της ομάδας Περικλή Γερμανού στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook τα… λέει όλα. “Και κάπου η Α2 ξανά μπαίνει στο προσκήνιο για την ομάδα μας”. Βέβαια οι διοικούντες και το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου παραμένουν επιφυλακτικοί, διότι γνωρίζουν καλά ότι στο ελληνικό μπάσκετ πολλά μπορούν να συμβούν και να μείνουν με την ελπίδα στο τέλος!