“Το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπροστά σε τέτοιες τραγικές καταστάσεις”, λένε οι παίκτες του Μανδραϊκού

Ο απολογισμός από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τις περιοχές της Νέας Περάμου και της Μάνδρας Αττικής τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (15/11) είναι τραγικός. Οι νεκροί ανέρχονται στους 15 (έως την ώρα που γραφόταν το κείμενο), οι τραυματίες ξεπερνούν τους 17 και ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί… Οι “πληγές” που άνοιξε η κακοκαιρία μεγάλες και η θλίψη όλων έχει “σκεπάσει” όλη την Ελλάδα. Μεταξύ εκείνων που εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας είναι και οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Μανδραϊκού.

“Σύσσωμοι οι παίκτες του ΓΣ Μανδραϊκού εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον άδικο χαμό των ανθρωπίνων ψυχών και ευχόμαστε σύντομα να αποκατασταθούν οι υλικές ζημιές και η πόλη να επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς. Μπροστά σε τέτοιες τραγικές καταστάσεις το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα…

Αρχηγοί: Ψυλέας Νίκος – Γεωργοπαπαδάκος Νίκος”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των παικτών, που είναι δεδομένο ότι την επόμενη νίκη της ομάδας τους θα την αφιερώσουν στους συνανθρώπους τους που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους.

 

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

.

Διαβάστε ακόμη…