Το… “μπαμ” της Καλλιθέας Ρόδου με τον Χρύση και το καρέ ανανεώσεων

Οι κινήσεις που γίνονται από τη νεοφώτιστη Καλλιθέα Ρόδου ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είναι… μελετημένες. Και στοχευμένες να κάνουν “μπαμ”! Όπως αυτό που έκανε ο σύλλογος, αποκτώντας τον 28χρονο Κώο Αντώνη Χρύση, με τον οποίο δείχνει ότι θέλει να “χτίσει” ένα δυνατό και με έμφαση στην εντοπιότητα σύνολο.

Ο Χρύσης αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της ροδίτικης ομάδας εν όψει της παρουσίας της στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής, με τον παίκτη να αφήνει τα Γιάννενα (έπαιξε με τη φανέλα του I.B.C.) και να επιστρέφει σε μέρη κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Εκεί όπου θα βρει ένα σύνολο από παίκτες που θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους και στη Γ’ εθνική, με τη διοίκηση να φροντίζει να διατηρεί σχεδόν ανέπαφη την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα στην ΤΕ Δωδεκανήσου, αλλά και στους αγώνες μπαράζ.

Για το λόγο αυτό, άλλωστε προχώρησε και σε καρέ ανανεώσεων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα στην Καλλιθέα θα παίξουν και τη νέα χρονιά ο Πάνος Παναγιωταράκος, ο Φίλιππος Παπακωνσταντίνου, ο Φώντας Μπιλλιάς και ο Νίκος Παππάς. Ο «Παν Παν» ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και θα την βοηθήσει και τη νέα σεζόν, όπως και οι τρεις πλέι-μέικερ του περσινού συνόλου, ο Φίλιππος Παπακωνσταντίνου, ο Φώντας Μπιλλιάς και ο Νίκος Παππάς (μαζί με τον Χατζηγεωργίου θα είναι οι δύο παίκτες κάτω των 20 ετών).

Πληροφορίες: 12sports.gr

.
Διαβάστε ακόμη…