Το μπασκετικό πάρτι του ανατρεπτικού Ηλία Ψινάκη!!!

Ενα μεγάλο μπασκετικό πάρτι ετοιμάζεται να στήσει στο Δήμο Μαραθώνα και πιο συγκεκριμένα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού και πολιτιστικού κέντρου της Νέας Μάκρης ο πάντοτε ανατρεπτικός δήμαρχος κ Ηλίας Ψινάκης!

psinakis_pantzasΕνταγμένο στο πρόγραμμα BEACTIVE της γενικής γραμματείας αθλητισμού, υπό την αιγίδα της περιφέρειας Αττικής και του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού κ Σπύρου Πάντζα, του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Μ.Α. κ Γιώργου Νησιώτη, καθώς και με την έμπρακτη στήριξη των τοπικών αθλητικών συλλόγων Ε.Σ.Ν.Μ. και Αστέρα Μαραθώνα το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα από τα κορυφαία streetball event που έγιναν ποτέ στη χώρα μας!

Ένα μοναδικό pool party!

Πάνω από 500 αθλητές, οι οποίοι σε μια παγκόσμια καινοτομία θα αγωνίζονται παράλληλα σε 6 διαφορετικά courts combination, με live streaming HD κάλυψη των τελικών από το local stage στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο με τις επίσημες προδιαγραφές τις FIBA μπροστά σε εξέδρες χωρητικότητας 1000 ατόμων καθώς και με πολλές ακόμη από τις γνωστές καινοτομίες που το καθιέρωσαν ως το κορυφαίο event του είδους, το 3on3street φέτος απογειώνεται.

Το κερασάκι στη τούρτα; Ενα μοναδικό pool party στο ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο με γνωστούς Dj στα decs, πολλά happenings, πλούσια δώρα και κληρώσεις για το κοινό αλλά και πρόσβαση στη θάλασσα με ένα απίθανο τρενάκι που θα ξετρελάνει τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες ώστε να απολαύσουν το τελευταίο μπάνιο της σεζόν! Εσύ θα λείπεις;