Το νέο videoclip της Rihanna που έσπασε το ρεκόρ προβολών

Είναι γεγονός πως η Rihanna ξέρει καλά τον τρόπο να εντυπωσιάζει τους θαυμαστές που την ακολουθούν πίστα όλα αυτά τα χρόνια. Και αυτή τη φορά, ταράζει τα νερά της σόουμπιζ με νέο βίντεοκλιπ. Δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας Star Trek: Beyond. Προβλήθηκε για πρώτη φορά παγκοσμίως την 1ηΙουλίου στους κινηματογράφους IMAX. Το τραγούδι με τίτλο «Sledgehammer», «σπάει» τα ρεκόρ προβολών!

rihanna

Είναι γεγονός πως η Rihanna ξέρει καλά τον τρόπο να εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της που την ακολουθούν πίστα όλα αυτά τα χρόνια. Από τα πρώτα βήματά της στο μουσικό στερέωμα, στη μουσική βιομηχανία. Και αυτή τη φορά, ταράζει τα νερά της σόουμπιζ, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για εκείνη αλλά και για την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο νέο βίντεοκλιπ. Δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας «Star Trek: Beyond» και προβλήθηκε για πρώτη φορά παγκοσμίως την 1η Ιουλίου στους κινηματογράφους IMAX. Το τραγούδι με τίτλο «Sledgehammer», ελάχιστα η 24ωρα μετά την πρώτη ημέρα εμφάνισής του, στα social- media, ήδη «σπάει» τα ρεκόρ προβολών. Η Ριάνα για ακόμα μια φορά να μας υπενθυμίζει πως δικαίως της έχει δοθεί ο τίτλος της απόλυτης «DIVA».

1

 

H ερμηνεία της τραγουδίστρια από τη – μεταμορφωμένη σε εξωγήινη – Rihanna

2

Τη σκηνοθεσία του βίντεο έχει αναλάβει η διάσημη Ιταλο – Καναδή φωτογράφος και σκηνοθέτης Floria Sigismondi. Πάντως άνθρωποι από τον χώρο του κινηματογράφου, αναφέρουν πως το βίντεο του τραγουδιού θα μπορούσε να θεωρηθεί άνετα κομμένη σκηνή της ταινίας. Αυτό επειδή έχει γυριστεί με τον ίδιο πρωτότυπο τρόπο. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι γαλαξιακές neon εικόνες και τα φώτα. Τη λάμψη κλέβει και η ερμηνεία της τραγουδίστρια από τη – μεταμορφωμένη σε εξωγήινη – Rihanna. Το πάντρεμα όλων αυτών των στοιχείων προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πάντως δημοσιεύματα αναφέρουν, πως το βίντεοκλιπ δεν θεωρείται απλά ακριβό, αλλά πανάκριβο!

Δείτε το videoclip με την εκπληκτική ερμηνεία της Rihanna