rallis basilisΤο Ηράκλειο έδωσε απαντήσεις εντός παρκέ (με τη νίκη του επί του Περιστερίου), με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Ράλλη να επιλέγει να δώσει και κάποιες… επιπλέον μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Αφορμή για το ξέσπασμα του Ράλλη αποτέλεσαν διάφορες φήμες που έφτασαν στ’ αυτιά του και σύμφωνα με αυτές το Ηράκλειο θα καθόταν να χάσει!!!
Σ’ αυτές, λοιπόν, έδωσε τις απαντήσεις του κι αναφέρει :«Δεν έχω γράψει τίποτα όλο το χρόνο ούτε σε νικη ούτε σε ήττα της ομάδας. Σήμερα είμαι αναγκασμένος να το κάνω.
ΛΑΜΟΓΙΑ, βουλώστε το. Αυτή η ομάδα δεν έχει χαρίσει και δεν θα χαρίσει ποτέ σε κανέναν. Είτε κερδίζει είτε χάνει, πάντα παλεύει. Είναι ντροπή για αυτά που έχουν περάσει αυτοί οι λεβέντες όλη την χρονιά, να λέτε και να γράφετε παπαριες. Και να παίρνετε τηλ για να μάθετε τι θα γίνει. Αίσχος.
Οσο για αυτούς που έλεγαν ότι το Περιστέρι παρακαλάει, να ξέρουν ότι τέτοιες ομάδες, με τέτοια ιστορία, δεν παρακαλούν. Το όνομα του Νάσου στο ελληνικό μπάσκετ είναι τόσο καθαρό, όσο και το νερό που ούτε κάν ζήτησαν οι άνθρωποι. Σε αντίθεση με άλλους που το παίζουν Ομπραντοβιτς, βγαίνουν 5 λεπτά πριν την έναρξη του ματς και δεν χαιρετούν κάν τους συναδέλφους τους. Αντε στην μιζέρια σας και αρχίστε πάλι τα ρουφιανιλικια για να βρείτε δουλειά. Μπράβο στα παλικάρια μου και εύχομαι ολόψυχα στην περήφανη ομάδα του Περιστεριου, να σωθεί».
vasilis_rallis_sxolio_faceb