Εκοψε την πίτα του ο Φίλιππος Βέροιας

Σε ζεστό κλίμα με καλή διάθεση και χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας για το 2018  του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Veritas στο κέντρο της Βέροιας παρουσία αθλητών, προπονητών, της διοίκησης, χορηγών αλλά και φίλων της ομάδας.

 Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Ηλίας Λαζός απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους αφού τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε καλή χρονιά τόνισε : “Έχουμε βάλει ένα στόχο από την αρχή της χρονιάς. Μέχρι στιγμής ότι έχουμε υπολογίσει γίνεται και είμαστε μέσα στους στόχους μας. Τίποτα βέβαια δεν έχει κριθεί. Έχουμε ακόμη 11 τελικούς και η τύχη είναι στα χέρια μας. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιής και το 2018 να είναι ένας χρόνος επιτυχίας. Ευχαριστώ την δημοτική αρχή που είναι συνεχώς δίπλα μας, τους δημοσιογράφους που συνεχώς στηρίζουν την προσπάθεια μας, τους φιλάθλους μας που μας στηρίζει με κάθε τρόπο, τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ και τέλος τους παίκτες και τους προπονητές γι’ αυτή την άψογη συνεργασία. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο της Βέροιας και φυσικά σε όλους τους φίλους του μπάσκετ”.

Στην συνέχεια, μετά από κλήρωση που έκανε ο παίκτης της ομάδας Κυριάκος Ποταμόπουλος, ο χορηγός της ομάδας Θωμάς Μπεσίνας (MARMOLINE) κέρδισε μια μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές όλων των παικτών και των προπονητών.

Την πίτα έκοψε ο Γιάννης Στεργίου, εμπορικός διευθυντής της NOVACERT βασικός χορηγός της ομάδας, μετά από το κάλεσμα του προέδρου της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Ηλία Λαζού. Ο κος Στεργίου ανέφερε : “Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Έχουμε πίστη στα παιδιά που απαρτίζουν φέτος την ομάδα, τα οποία έχουν φιλοδοξία, έχουν όραμα και στόχους. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να έχουμε την χαρά να πανηγυρίσουμε την άνοδο”.

Το “παρών” έδωσαν ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμους Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί” Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Ημαθίας Διαμαντόπουλος Βασίλης, ο εμπορικός διευθυντής της NOVACERT Γιάννης Στεργίου, ο κος Κυρατλίδης Ιορδάνης Α.Σ Μέσης, ο κος Μπισιρίτσας Απόστολος ROMA PIZZA καθώς επίσης και οι φίλοι της ομάδας Ρούσσος Κώστας, ο κος Καπετανάκης, ο κος Καλαϊτζίδης Π., ο κος Μεϊμαρίδης Αγάπιος, ο κος Πολακτσίδης Βασίλης, Κανδήλας κ.α.