“Το περιστατικό θεωρείται ήδη λήξαν”, λένε από κοινού ΦΕΑ και Ν. Ιωνία

fea_nea ionia paixnidiΚοινή ανακοίνωση με την οποία βάζουν τέλος στο συμβάν που διαδραματίστηκε στο κλειστό της ΦΕΑ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ν. Ιωνία βάζουν οι διοικήσεις των δύο συλλόγων. 

“Τα αθλητικά σωματεία ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ και Νέα Ιωνία και οι επικεφαλής τους προέδροι κ. Ελένη Νικολέττου και κ. Γιώργος Γλύκας, καταδικάζουν το μεμονωμένο ατυχές περιστατικό μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα το απόγευμα της Κυριακής.
Τα δύο γειτονικά σωματεία είχαν και συνεχίζουν να έχουν αγαστή συνεργασία και για τις διοικήσεις τους το συγκεκριμένο περιστατικό θεωρείται ήδη λήξαν”, αναφέρει η κοινή ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στο προφίλ της ΦΕΑ στο facebook και όπως όλα δείχνουν πρόθεση των δύο γειτονικών σωματείων είναι να “σβήσει η φωτιά εν τη γενέση της”.

Το συμβάν που “αμαύρωσε” το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από όλους ατυχές, ενώ όπως αναφέρουν ορισμένες πληροφορίες η διένεξη των δύο εμπλεκομένων δεν είχε αφορμή το τελικό αποτέλεσμα, αλλά ήταν απόρροια προσωπικής κόντρας τους. Πάντως ΦΕΑ και Ν. Ιωνία δείχνουν διάθεση ν΄ αφήσουν το γεγονός πίσω τους και να συνεχίσουν να συνεργάζονται αρμονικά, όχι μόνο στα αναπτυξιακά τους τμήματα – όπου υπάρχει πολύ καλή συνεργασία όπως τόνισε και στο infobasket.gr ο πρόεδρος της Ν. Ιωνίας – αλλά αυτή να επεκταθεί και περαιτέρω.