«Το πιο δύσκολο παιχνίδι έως σήμερα»

pierikosΤην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του θα προσπαθήσει να σημειώσει την προσεχή Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος, που υποδέχεται τους Τιτάνες Παλαμά έχοντας αποκτήσει πλέον μεγάλη αυτοπεποίθηση από τα απανωτά θετικά αποτελέσματα. «Η νίκη την περασμένη Κυριακή στην Ξάνθη ήταν μεγάλη και σημαντική και επιτεύχθηκε σε ένα δυνατό παιχνίδι που το ήθελε πολύ η ομάδα μας, γεγονός που μας βοηθάει πολύ στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος» δήλωσε ο Διονύσης Καραγιάννης.

«Αν και είχαμε τον έλεγχο του σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πάλι το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος και στις λεπτομέρειες. Όμως δείξαμε χαρακτήρα και η ομάδα αντεπεξήλθε στα δύσκολα για μία ακόμη φορά. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά. Όπως πάντα δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει να πετύχουμε άλλη μία σημαντική νίκη» πρόεδρος ο αθλητής του Πιερικού Αρχελάου.

«Παίζουμε με μια ομάδα πολύ καλή με έμπειρους παίκτες και ένα δυνατό σύνολο» είπε από τη μεριά του ο Θόδωρος Κολαξίδης. «Προέρχονται από ένα άτυχο αποτέλεσμα. Εμείς από τη δική μας την πλευρά είμαστε σε ανοδική πορεία, έχουμε τρία συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα και θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι συνεχίζεται πολύ καλά και θα προσπαθήσουμε για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι ο κόσμος σε ένα ακόμη παιχνίδι να είναι δίπλα μας και να μας δώσει έτσι ώθηση για τη σκληρή συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο Θεόδωρος Οικονόμου τόνισε από τη μεριά του: «Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα σκληρά για να ανταποκριθούμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αφού προερχόμαστε από τρεις σερί νίκες και θα παλέψουμε για την τέταρτη. Επίσης θα χρειαστούμε και πάλι την βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος δεν μας έχει αφήσει ποτέ  και τον ευχαριστούμε πολύ».