Το σπουδαιότερο ντέρμπι της 5ετιας

ikaroi-serrwnΟι Ικαροι ζουν και αναπνέουν για το σπουδαιότερο ντέρμπι, της 5ετιας, αυτό κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά. Κερδίζεις, μένεις κατά 50% καθώς θα χρειαστεί και η υπέρβαση της τελευταίας αγωνιστικής στην Τρίπολη, κόντρα στον Αρκαδικό. Χάνεις, πέφτεις κατά 90%, καθώς μετά θα πρέπει να συμβούν πιθανά κι απίθανα πράγματα μαζί, προκειμένου να μείνεις στην Α2.

Τα σενάρια όμως είναι για όλους τους υπόλοιπους, πλην των παικτών και του staff των Σερραίων, που έχουν κλείσει τα αυτιά τους από την περασμένη εβδομάδα, όπως και το στόμα τους, με εντολή Νίκου Οικονόμου. Και όλα αυτά για κανέναν άλλον λόγο περάν της συγκέντρωσης, στον στόχο του 3Χ3 και της παραμονής. Άλλωστε η επικοινωνιακή εξωστρέφεια δεν έλειψε σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος από τους Ικάρους. Τώρα όμως, το παιχνίδι παίζεται αλλιώς.

Η προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στον Ερμή, ξεκίνησε, όπως και την περασμένη εβδομάδα, σα να μην έχει συμβεί τίποτα, παρά την ουσιαστική και ζωτικής σημασίας νίκη, κόντρα στην ΚΑΠ. Άπαντες παρόντες, γεγονός που διευκολύνει το staff, ώστε να καταστρώσει τα σχέδια του ενόψει του κρίσιμου αγώνα, που απαιτεί ενέργεια, συγκέντρωση και ψυχραιμία στο 150% των δυνάμεων των παικτών.