Το τιμόνι της Σαντορίνης “δόθηκε” στον Χάρη Πεταλωτή

Σε λύση εκ των έσω προχώρησε η διοίκηση της ΑΕ Σαντορίνης για την κάλυψη της θέσης του προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Σεραφείμ Σφήκα. Όπως αναφέρει το sportcyclades.gr η διοίκηση του θηραϊκού συλλόγου μετά την απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον Σεραφείμ Σφήκα, “έδωσαν” το τιμόνι της ομάδας στον Χάρη Πεταλωτή. Ο τελευταίος ήταν εκείνος που είχε καθίσει στον πάγκο της ΑΕΣ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Πεντέλη για την 4η αγωνιστική, όταν αποχώρησε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης και πριν την πρόσληψη του Σφήκα.

Η πρόταση που έγινε στον Πεταλωτή από τη διοίκηση της ομάδας μόνο τυχαία δεν ήρθε, καθώς άπαντες στο νησί των Κυκλάδων έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα προπονητή. Ο Πεταλωτής βρίσκεται στη Σαντορίνη τα τελευταία έξι χρόνια, είναι προπονητής των ακαδημιών της ΑΕΣ, ενώ είναι καθηγητής στο Επαγγελματικό Λύκειο και εκτελεί χρέη υποδιευθυντή.

“Είσαι ο πιο κατάλληλος”

Όπως αναφέρει το sportCyclades.gr ο Σφήκας έδωσε την… ευχή του στον Πεταλωτή, καθώς φεύγοντας το βράδυ της Κυριακής από την Σαντορίνη του είπε: “… είσαι ένα αξιόλογο άτομο, με γνώσεις και εμπειρίες και θεωρώ πως είσαι ο πιο κατάλληλος να προσφέρεις αυτή τη στιγμή στην ομάδα”.

Πηγή:sportcyclades.gr

Διαβάστε ακόμη