Το 2nd Patras International Basketball Gathering στην Πάτρα με συμμετοχή των Ρεάλ Μ. και Ερυθρό Αστέρα!

Ο Προμηθέας Πάτρας έχει “μαγέψει” όλον τον μπασκετικό κόσμο τα τελευταία χρόνια, με την πορεία που διαγράφει. Μία πορεία, που μόνο τυχαία δεν είναι καθώς οι ιθύνοντες τον σύλλογο, με μπροστάρη τον μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Λιόλιο, έχουν μελετήσει αρκετά καλά το project που λέγεται Προμηθέας και έχουν βάλει γερές βάσεις. Οι οποίες ξεκινούν από τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας και τη “μπασκετική κυψέλη” που έχουν δημιουργήσει μέσα από τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις και όλη γενικότερα την οργάνωση του συλλόγου.

Μετά, λοιπόν από την περσινή επιτυχία που είχε το διεθνές τουρνουά που πραγματοποίησαν, επανέρχονται και το τριήμερο 1-3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το «2ο Internatiobal Basketball Gathering 2019». Ένα διεθνές τουρνουά για παιδιά ηλικίας U16 με τη συμμετοχή των Ρεάλ Μαδρίτης, Ερυθρού Αστέρα και Στελατζούρα! Μία διοργάνωση που θα δώσει τη δυνατότητα πέρα από το μπασκετικό κομμάτι εντός του παρκέ, στους εκπροσώπους των ομάδων να πραγματοποιήσουν ομιλίες και να συμμετάσχουν σε workshop με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων μεταξύ ανθρώπων με ειδική τεχνογνωσία πάνω στο μπάσκετ.

Το 2nd Patras International Basketball Gathering θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις των νεόδμητων γηπέδων του Προμηθέα και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά βλέμματα από τους ανθρώπους του μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς όλες οι εκδηλώσεις (παιχνίδια του τουρνουά και ομιλίες) θα καλυφθούν ζωντανά μέσω livestreaming.

 

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη για το 2ο Internatiobal Basketball Gathering 2019