Το 3o Promitheas International Summer Basketball Camp από 27 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου από τον Προμηθέα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για τρίτη φορά ο Προμηθέας διοργανώνει το Promitheas International Summer Basketball Camp στην Πάτρα, σε συνεργασία με την ακαδημία μπάσκετ Boler της Νορβηγίας, για παιδιά ηλικίας 9 έως 15 ετών, από 27 Ιουνίου έως και 2 Ιουλίου 2016. Σκοπός αυτού του καλοκαιρινού προγράμματος για νεαρούς αθλητές και αθλήτριες είναι η εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων του μπάσκετ, η μύηση στις αμυντικές και επιθετικές συνεργασίες μεταξύ των αθλητών-αθλητριών, ο ευγενής συναγωνισμός, η συναναστροφή με παιδιά διαφορετικής κουλτούρας και η δημιουργία νέων φιλικών σχέσεων. Μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια θα αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους συντροφεύουν για όλη τους τη ζωή.

Στο camp θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι Έλληνες προπονητές και παίκτες, παιδιά από τις υποδομές του Προμηθέα και μικροί αθλητές από την ευρύτερη περιοχή.

Τεχνικός διευθυντής του καλοκαιρινού camp θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας και ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας, υπεύθυνος του προπονητικού staff ο Ανδρέας Μελιγδής, ενώ υπεύθυνος συντονισμού και οργάνωσης θα είναι ο πρώην αρχηγός της Ανδρικής ομάδας του Προμηθέα και υπεύθυνος του πρότυπου προγράμματος του Συλλόγου «ΝΟΥΣ» Θανάσης Σουφλιάς.

Οι προπονήσεις, κατά τη διάρκεια του camp, θα γίνονται καθημερινά στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου και στα δύο ανοιχτά του εξωτερικού χώρου του από 9:00 έως 15:00 και το απόγευμα (κατ’ επιλογή των αθλητών) από 17:00 έως 20:00. Την ώρα του διαλείμματος στους συμμετέχοντες θα δίνεται σνακ. Τα παιδιά θα μπορούν να παραμένουν στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου έως τις 15:30 το αργότερο, όπου είναι η προκαθορισμένη ώρα που θα παραλαμβάνονται από τον κηδεμόνα τους.

Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες και η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί η 11η Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του συλλόγου.