Το show των… Αντετοκου-μπρος από την Έξω Παναγίτσα στο καρναβάλι της Χαλκίδας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το δικό του ρεσιτάλ στο All Star Game του ΝΒΑ, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά ότι αποτελεί τον απόλυτο πρεσβευτή της Ελλάδας παγκοσμίως. Και δίχως άλλο είναι το ίνδαλμα για πολλά παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Στοιχείο που ήρθε να επιβεβαιώσει και η εικόνα της ΑΕ Έξω Παναγίτσας στο καρναβάλι της Χαλκίδας, με τους μικρούς του συλλόγου να εμφανίζονται ως “Αντετοκου-μπρος” και να κερδίζουν το ζεστό χειροκρότημα. Περισσότερα από 50 άτομα διασκέδασαν με την ψυχή τους και έδωσαν το ρυθμό τους και τη δική τους… πινελιά και χρώμα στο Θαλασσινό καρναβάλι της Χαλκίδας!

Απολαύστε τους…

Η Α.Ε.Ε.Π στο Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας

Η Α.Ε. Έξω Παναγίτσας στο Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας. Μια πολυπληθή ομάδα 50 ατόμων που διασκέδασαν με την ψυχή τους και έδωσαν τον δικό τους ρυθμό στην επιτυχημένη φετινή παρέλαση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και την γραμματέα τις ομάδας για την άρτια διοργάνωση του γκρουπ και την ασφαλή παρέλαση του. Ένα ακόμα ευχαριστώ στον φίλο Βαγγέλη Βλάχο για τον ρυθμό που έδινε στο γκρουπ καθόλη την διάρκεια της παρέλασης. Και του χρόνου με υγεία!

Publicerat av Α.Ε. Έξω Παναγίτσας den 17 februari 2018

.
Διαβάστε ακόμη…