«Τρίποντο ζωής» στην Τρίπολη

veteranoi-arkadikosΜία ξεχωριστή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης, το οποίο θα έχει στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης.

Κορύφωση της εκδήλωσης θα είναι ο αγώνας «Τρίποντων Ζωής» που θα ξεκινήσει στις 18.30, μεταξύ του Αρκαδικού, που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία και των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, στην οποία συμμετέχουν μερικά ονόματα-θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ όπως είναι οι: Γιώργος Σιγάλας, Νίκος Μπουντούρης, Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Γιαννούλης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής, Γιάννης Σιούτης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Χρήστος Χριστοδούλου, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μολφέτας, Σάκης Τζαλαλής, Σταύρος Δανιήλ, Νάσος Χούμπαυλης και Νίκος Κασουρίδης. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης. Το εισιτήριο του αυριανού αγώνα έχει 5 ευρώ και τα συνολικά έσοδα του θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης, προκειμένου να αγοραστούν τρόφιμα για άπορες οικογένειες του Δήμου.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού θα τιμηθούν δύο μεγάλοι Έλληνες μπασκετμπολίστες, ο Μπάνε Πρέλιεβιτς και ο Νίκος Χατζής του Αρκαδικού, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός τριπόντων. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας των ανδρών, στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι μικρής διάρκειας μεταξύ των ομάδων μίνι του Αρκαδικού και του Δρομέα, που θα αποτελέσει τον καλύτερο προπομπό για τον αγώνα που θα ακολουθήσει.

Το μήνυμα που πρέπει να περάσει σε όλους τους συμπολίτες μας, είναι να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και με την παρουσία όλων στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, να βοηθηθούν κάποιες οικογένειες, που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες αυτή την περίοδο, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

«Το διοικητικό συμβούλιο του Αρκαδικού θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σάκη Αποστολίδη για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας και υπόσχεται πώς θα την ανταποδώσει στον αγώνα του β’ γύρου στην Τρίπολη».