Τρίτωσαν οι μεταγραφές

fotiouΤην τρίτη μεταγραφική κίνηση της ανακοίνωσε η Αγία Παρασκευή, η οποία μετά τους Δημητρίου και Τσακιρίδη απέκτησε άλλον έναν έμπειρο σκόρερ, στο πρόσωπο του Δήμου Φωτίου. Την προηγούμενη σεζόν ο Φωτίου είχε 290 πόντους σε 26 αγώνες (11,1 μ.ό.) με τον Αετό, βοηθώντας την ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα να κατακτήσει τον τίτλο στο νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής.

«Ο σχεδιασμός της ομάδας είναι ακριβής και εντυπωσιακός. Το ρόστερ μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά κάθε παιδί που προστίθεται έχει τη δική του πορεία και διαδρομή. Θεωρώ, ότι είναι μια χρονιά πρόκληση για όλους μας και νιώθω χαρούμενος που η διοίκηση και ο κόουτς Αποσκίτης με εμπιστεύτηκαν. Υποσχέσεις θα δώσω στο… γήπεδο» τόνισε ο Φωτίου.

«Η σταθερότητα που δείχνει στο σκοράρισμα, κάτι που φαίνεται από τους μέσους όρους που έχει κάθε χρόνο, ο χαρακτήρας και η εμπειρία του, ήταν τα στοιχεία που μας οδήγησαν στο να επιλέξουμε τον Δήμο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έχουμε κάνει ως τώρα, αλλά συνεχίζουμε, καθώς υπάρχουν ακόμα κενά που πρέπει να καλύψουμε» δήλωσε ο Δημήτρης Αποσκίτης για το νέο απόκτημα της ομάδας του.