Τραπεζανλίδης: «Να γεμίσει ο κόσμος τις κερκίδες»

trapezanlidisΟ Φίλιππος ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Κόροιβο και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Τραπεζανλίδης σε δηλώσεις του για τον σαββατιάτικο αγώνα καλεί τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει μία σημαντική νίκη που κρίνει κατά πολύ την πορεία στο πρωτάθλημα:

«Ο Φίλιππος στο μπάσκετ αντιμετωπίζει το Σάββατο μια πολύ δυνατή ομάδα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία μας στο πρωτάθλημα, που δεν είναι άλλη από το κυνήγι της δυάδας και την άνοδο στην Α1.

Στον ΑΠΣ Φίλιππο εδώ και αρκετό καιρό, με συνεχή και σκληρή δουλειά, πετυχαίνουμε και καταφέρνουμε πολλά πράγματα εκτός του μπάσκετ και στο χώρο του χάντμπολ. Μετά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή και μετά από εισήγηση του τεχνικού team, η ομάδα χάντμπολ ενισχύθηκε με τον Σέρβο Darko Pavlovic, δίνοντας μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια στο πρωτάθλημα αλλά και για το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου στις 18:00 με τον Αερωπό Έδεσσας για το κύπελλο Ελλάδας.

ΚΑΛΩ όλο τον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας να γεμίσει τις κερκίδες και των δυο γηπέδων και να υποστηρίξει ένθερμα τις ομάδες του Φιλίππου»