Τριάδα δυνατή για ταμείο στο BETroom με “οδηγό” τη Defencebet…

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Με το δεξί ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και αυτή την αγωνιστική. Έχω επιλέξει μια τριάδα παιχνιδιών με χαμηλά ποσοστά μεν αλλά δυνατά για να μας οδηγήσουν στο ταμείο.defencebet_infobasket_betroom

Ξεκινάμε με το

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΦΕΣ 20/10 19.45

Με ήττα ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες τις υποχρεώσεις τους. Στο μεσοδιάστημα ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Παο και η ηρεμία ήρθε ξανά στην ομάδα. Το παιχνίδι για μένα είναι ξεκάθαρος άσος. Όσο κ να το παλέψει η Εφες δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει. Τέτοια παιχνίδια τα έχει η ελληνική ομάδα και εμείς θα πάρουμε τον άσο καρφί.

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΟΥΝΙΚΣ 20/10 20.00

Οι 2 ευχάριστες εκπλήξεις κατά με στην πρεμιέρα του τουρνουά. Και εάν για την Μπαμπεργκ μας έχει συνηθίσει από πέρσι, η Ουνικς μας αιφνιδίασε ευχάριστα. Βέβαια και οι 2 έχασαν αλλά άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Στα του ματς, θα δώσω προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους. Ομάδα με ίδια χημεία και φιλοσοφία, καλοδουλεμένη, που στην έδρα της γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Την περιμένω να κάνει αρκετές ζημιές και να δίνει μάχη μέχρι τέλους για την πρόκριση.

Το παιχνίδι το θεωρώ δύσκολο, γιατί και η Ουνικς έδειξε πολύ καλά στοιχεία, γι’ αυτό το λόγο δεν θα μπλεξω στο χάντικαπ. Ίσως με πιο ψηλό χάντικαπ να πήγαινα και στο διπλό, για να καταλάβετε πως βλέπω το ματς, και το πως το περιμένω να είναι. Να μην σας μπερδεύω όμως, κρατάμε και εδώ τον άσο καρφί.

ΓΑΛΑΤΑ-ΕΡΥΘΡΟΣ 21/10 20.00

Ζευγάρι που με φέρνει άσχημες αναμνήσεις (αγωνιστικών). Στα καθαρά του παρκέ βλέπω επικράτηση των Τούρκων. Δεύτερο σερί εντός, έχουν καλή ομάδα (άλλο ΤΣΣΚΑ Μ. άλλο Ερυθρός), και θα επιδιώξουν την 1ης τους νίκη. Ο Ερυθρός αυτοκτόνησε και περιμένω στα εκτός να χάνει πολύ από την δυναμικότητα του. Άσος ξερός.

Αυτή θα είναι η δυνατή μας τριάδα που όλα τα λεφτά θα είναι ο άσος της Μπαμπεργκ. Εκεί εάν βγει, τότε δεν θα μας χαλάσει ούτε ο Ολυμπιακος αλλά ούτε και η Γαλατά…

To πλήρες άρθρο και ανάλυση των υπόλοιπων αγώνων στο Defencebet.com

Eύχομαι επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!!