Τριήμερο φιλικών στη Θεσσαλονίκη για τον Μύτικα Λάρισας

mitikas larisas_pampaides 4Τρεις ημέρες γεμάτες μπάσκετ, αλλά και εμπειρίες που θα κουβαλούν για μία ζωή είχαν τη δυνατότητα ν΄ απολαύσουν οι 17 μικροί του ΑΣ Μύτικα Λάρισας, που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο φιλικών αγώνων του τμήματος των παμπαίδων με ομάδες της πόλης. Οι 17 αθλητές του Μύτικα κι ο προπονητής τους Σωτήρης Γκόβαρης – συνοδευόμενοι από τον αρχηγό και αντιπρόεδρο Μπάμπη Σαμουλαδά και τη γεν. γραμματέα Αννέτα Γεωργοσούλη – αφιέρωσαν αρχικά τους αγώνες τους στον φίλο και συμπαίκτη τους Φίλιππο, που είχε την ατυχία να τραυματιστεί κατά τη διάρκεια αγώνα την παραμονή του ταξιδιού και να μη μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή και στη συνέχεια ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους κόντρα στον Άρη, το Πανόραμα, το Ναύαρχο Βότσης και τον Αστέρα Πλαγιαρίου.

mitikas larisas_pampaides 5Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν με περίσσεια ευγένεια και χαρά την αποστολή του Μύτικα Λάρισας, με τον θεσσαλικό σύλλογο να τους ευχαριστεί θερμά για τον τρόπο που «αγκάλιασαν» την ομάδα. Παράλληλα οι μικροί του Μύτικα Λάρισας είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και μπροστά στη φανέλα του Νίκου Γκάλη, ενώ σε επόμενη επίσκεψη θα έχουν την ευκαιρία να πατήσουν και το πόδι τους στο παρκέ της κεντρικής σάλας του γηπέδου, καθώς στο διάστημα της παραμονής τους δεν μπόρεσαν να μπουν μέσα, λόγω της προπόνησης της ανδρικής ομάδας του Άρη.

mitikas larisas_pampaides 2Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες τον θεσσαλικό σύλλογο «… ήταν μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της αποστολής, γιατί εκτός από τα πράγματα που κέρδισαν στο αγωνιστικό κομμάτι, γνώρισαν την έννοια της “αποστολής ομάδας” με τους κανόνες και τους περιορισμούς, αλλά και με τις χαρές και τα πειράγματα, δέθηκαν περισσότερο μεταξύ τους, αλλά και έκαναν νέες γνωριμίες με τους αθλητές των σωματείων που μας φιλοξένησαν.
Ευχαριστούμε και πάλι θερμά τις ομάδες που μας υποδέχτηκαν και θα χαρούμε να συναντηθούμε εκ νέου στη Λάρισα».

mitikas larisas_pampaides 3

mitikas larisas_pampaides 1