Το πλάνο του Μάριου Δεσποτάκη ενόψει του… μαραθωνίου του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας στη Γ’ εθνική περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τρία ονόματα. Οι δύο εξ’ αυτών αποτελούσαν μέλη του βασικού κορμού της ομάδας που έδωσε την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Ο λόγος για τους Δημήτρη Χριστόδουλο και Αντώνη Γρύλλη. Όσον αφορά τον τρίτο, μπορεί να μην αγωνίστηκε καθόλου, όμως ήταν δίπλα στην ομάδα και έτσι η περίπτωση του Κωνσταντίνου Ολύμπιου μπορεί να λογίζεται ως ανανέωση, ουσιαστικά όμως αποτελεί μεταγραφή για την ομάδα!

Η ανακοίνωση για τους τρεις αναφέρει:

“Ανανέωσαν και συνεχίζουν στον Ιωνικό ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας οι αθλητές Δημήτρης Χριστόδουλος και Αντώνης Γρύλλης. Οι δύο αθλητές περιλαμβάνονται στα πλάνα του coach Δεσποτάκη καθώς και οι δύο συμμετείχαν στον βασικό κορμό της περσινής ομάδας η οποία πέτυχε την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Η κακή… μοίρα δεν βοήθησε τον Κωνσταντίνο Ολύμπιο να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας την περίοδο 2017-2018. Αυτός όμως δεν πτοήθηκε, ήταν παρών στις προπονήσεις και και στους αγώνες της ομάδας μας και βοηθούσε από τον πάγκο. Ανανέωση μεν, νέα μεταγραφή δε για την ομάδα μας η οποία υπολογίζει πολύ στην αξία του Κωνσταντίνου”.

.
Διαβάστε ακόμη…