gkoutziomhtros-matenidisΗ Ευκαρπία συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τη δημιουργία του ρόστερ της ερχόμενης σεζόν ανακοινώνοντας τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τον Χρήστο Μετενίδη, Ανδρέα Γκουτζιομήτρο και τον Γιώργο Απιδόπουλο.

Η ανακοίνωση του Γκουτζιομήτρου:

«Με τον Κοζανίτη πρώην παίκτη του Ορφέα Νέου Σκοπού ομάδα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ Γκουτζιομήτρο Ανδρέα 22χρ  1.90cm ήρθε σε συμφωνία η ομάδα του Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ. 

 Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο forward, που μαζί με τον Κουτουρατζόγλου θα συνθέσουν ένα καλό δίδυμο στην θέση 3. 

Η καριέρα του άρχισε από την Α.Ε.Κοζάνης όπου στέφθηκε Πρωταθλητής Παίδων Δυτικής Μακεδονίας το 2009, κατόπιν μετακόμισε  στην πόλη των Σερρών λόγο σπουδών και μεταπήδησε στον Ορφέα Νέου Σκοπού,όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια κατακτώντας το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΜΑΘ την περίοδο 2013-2014 πετυχαίνοντας έτσι την άνοδο στην Γ΄Εθνική όπου και αγωνίστηκε την περίοδο 2014-2015. 

Με το τέλος των σπουδών πραγματοποιεί το βήμα παραπάνω  δοκιμάζοντας την τύχη του στα γήπεδα της Β΄ Εθνικής υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ. 

Διακρίνεται για το ήθος του την αγωνιστικότητα και είναι λάτρεις της σκληρής δουλειάς». 

‘Η Διοίκηση του Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ 

ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχο άσσο Γκουτζιομήτρο Ανδρέα 1.90 Νο3 22χρ.τον καλωσορίζει στην ομάδα,του εύχεται, υγεία επιτυχία και καλή αγωνιστική σεζόν».

Η ανακοίνωση του Ματενίδη:

«Την απόκτηση του 23χρονου Play Maker Ματενίδη Αλέξανδρου ανακοίνωσε η ομάδα του Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ, έναν παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο προπονητής της ομάδας κ.Παναγιώτης Αμοιρίδης καθώς έτυχε να συνεργαστούν στο παρελθόν στην ομάδα του Μακεδονικού τόσο στο πρωτάθλημα της τότε Γ΄Εθνικής κατηγορίας ,όσο και σε ποιο μικρή ηλικία των τμημάτων υποδομής,αφού ο Αλέξανδρος πριν προσχωρήσει στο Στρατώνι και την Β΄Εθνική το 2013, ήταν 14 χρόνια στην ομάδα του Μακεδονικού. Στην ομάδα του Στρατωνίου έπαιξε δύο ”γεμάτες αγωνιστικές χρονιές (2013-2015) στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Έναν εξαίρετο χαρακτήρα και ένα πολύτιμο εργαλείο που παίζει πάνω από όλα για την ομάδα έχει πλέον χέρια του ο προπονητής, της ομάδας.Δυνατός πόιντ γκαρντ με ικανότητα να πιέζει την μπάλα και να διαβάζει το παιχνίδι στην επίθεση.  

‘«Με τιμή το Δ.Σ του Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ  ανακοινώνει την απόκτηση του Play Maker- guard  Ματενίδη Αλέξανδρου 24χρ  1.84cm των καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μέσο της ομάδας να έχει μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».

Η ανακοίνωση του Απιδόπουλου:

«Με τον φέρελπι και πρωταθλητή με την ομάδα των Δόξα Μαχητών Πεύκων την προηγούμενη χρονιά στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας Απιδόπουλο Γιώργο 21χρ. ήρθε σε συμφωνία ο Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΑΣ.

Ο 2.00cm Power Forward γεννηθείς το 1994 ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Αχιλλέα τριανδρίας,  το 2012 μεταπήδησε στην εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ και κατόπιν στην ομάδα της Δόξας Μαχητών Πεύκων.

”Το Δ.Σ του Π.Σ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδος  τον Απιδόπουλο Γεώργιο τον οποίο όλοι του ευχόμαστε να έχει υγεία πρόοδο και μια πετυχημένη σεζόν προσφέροντας τα μέγιστα στην ομάδα μας».