“Τρώγοντας, ανοίγει η όρεξη” και στον ΦΟΒ αποκαλύπτει ο Στέργιος Μυτιληνού!

Λένε ότι “τρώγοντας, ανοίγει η όρεξη”. Και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι… συμβαίνει και στον ΦΟΒ, που μετά την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της ΤΕ Χίου, “καλοβλέπει” και το ενδεχόμενο να βρεθεί στις εθνικές κατηγορίες. “Γιατί όχι”, λέει το “βασικό γρανάζι” του χιώτικου συλλόγου Στέργιος Μυτιληνού. Ο έμπειρος παίκτης που το όνομά του στο μπάσκετ του βορείου Αιγαίου είναι συνυφασμένο με επιτυχίες, κούπες και διακρίσεις! Αν δει κανείς το βιογραφικό του θα… βαρεθεί να διαβάζει επιτυχίες με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Και το ίδιο έπραξε και με τον ΦΟΒ, δίχως μάλιστα να κρύβει ότι καλοβλέπει και το σενάριο να ανεβάσει την ομάδα και στη Γ’ εθνική. “Η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί για τον ΦΟΒ”, λέει ο Στέργιος Μυτιληνού, που έχει στρέψει το βλέμμα του στα μπαράζ. “Προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες αυτούς, στους οποίους και θα πάμε με αξιώσεις και έχοντας ως στόχο να αγωνιστούμε όπως εμείς γνωρίζουμε καλά. Και αν το κάνουμε, τότε μπορεί να έρθει και η άνοδος”…

Το “κλειδί” βέβαια όπως λένε όλοι στον ΦΟΒ είναι η πρεμιέρα σε αυτές τις αναμετρήσεις, καθώς το ματς με την πολύ δυνατή ομάδα της Καλλιθέας Ρόδου. Όμως όπως τονίζει ο έμπειρος παίκτης στο infobasket.gr “… τα πάντα κρίνονται από τη δική μας απόδοση”. Ο ίδιος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον χιώτικο σύλλογο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε στην αρχή της σεζόν. “Για μένα ήταν μία όμορφη χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΦΟΒ που με πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα, όπως επίσης και τους συμπαίχτες μου για αυτήν την όμορφη χρονιά”, συμπλήρωσε, ενώ κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν δεν παραλείπει να σταθεί σε ένα στοιχείο που τον “ενόχλησε”.

Και αυτό δεν είναι άλλο από την επιλογή του Ομήρου να μην παρουσιαστεί στον τέταρτο αγώνα της σειράς… “Αγωνίζομαι χρόνια και έχω περάσει από πολλές ομάδες, από διάφορες ενώσεις και έχω παίξει και για χρόνια σε εθνικές κατηγορίες. Δεν θυμάμαι να έχω ζήσει και πάλι κάτι τέτοιο. Αυτό μου προκάλεσε λύπη, με “ενόχλησε” εν μέρει να μην δω τους παίκτες της αντιπάλου ομάδας να έρχονται να αγωνιστούν και να δώσουν το χέρι τους στον αντίπαλό τους. Δεν ήταν ωραία κίνηση αυτή και κάνει κακό και στην εικόνα του μπάσκετ της Χίου, η οποία τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει όλο και περισσότερο. Και αυτό μπορεί κανείς να το δει και με την παρουσία του ΒΑΟΛ στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αλλά και με τους καλούς διαιτητές που υπάρχουν, με κάποιους εξ’ αυτών να σφυρίζουν και σε αγώνες των εθνικών κατηγοριών”.

.
Διαβάστε ακόμη…