Τσάπας: “Σύντομα ο Ιωνικός Νίκαιας στην Α1 και με μοντέρνο γήπεδο”…

Την πρόθεσή του να φέρει τον Ιωνικό Νίκαιας στην Α1 και να τον δει αγωνιζόμενο στα “σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ σε ένα σύγχρονο, μοντέρνο γήπεδο εξέφρασε οι πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Τσάπας στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Δήμαρχο Νικαίας-Αγ. Ιωαν. Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Τσάπα και τους συνεργάτες του στον σύλλογο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ εθνική και συζήτησε μαζί τους για τα σχέδια της δημοτικής αρχής για το γηπεδικό…

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Ν. με τον Δήμαρχο Νικαίας-Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη. Κύριο θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ανάγκη να αποκτήσει άμεσα η Νίκαια σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο με προδιαγραφές που θα επιτρέπουν την διεξαγωγή αγώνων Α1.
Ο Δήμαρχος της Πόλης μας συνεχάρη τον Βαγγέλη Τσάπα για την επιτυχή αγωνιστική παρουσία του Ιωνικού και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Β Εθνικής και ανέπτυξε τα σχέδια του για την άμεση ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου που βρίσκεται στον Πολυχώρο Μάνος Λοϊζος.

Εκ μέρους του Ιωνικού, ο Βαγγέλης Τσάπας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του, τονίζοντας ότι “όνειρο μας είναι ο Ιωνικός να βρεθεί σύντομα στην Α1 και αγωνιζόμενος σε ένα μοντέρνο γήπεδο να κάνει περήφανη όλη την Νίκαια”. Τέλος, διατύπωσε την πρόθεση του το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Ν. να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, συμβάλλοντας στις όποιες μελετητικές ανάγκες πρέπει να καλυφθούν, και με στόχο το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.”

.
Διαβάστε ακόμη…