academy_pao_neoi_proponites_kae_3Στο κλειστό όπου προπονούνται οι μικροί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν οι συνεργάτες του νέου προπονητή του “τριφυλλιού” Σάσα Τζόρτζεβιτς. Στην All Stars Arena του ΟΑΚΑ και στα try outs που πραγματοποιούνται εκεί, βρέθηκαν οι Σάνι Μπετσίροβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ και Μίλαν Μίνιτς κι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη… γεύση από τη δουλειά που κάνει η νεοσύστατη ακαδημία των “πρασίνων”.

Οι συνεργάτες του Τζόρτζεβιτς είχαν την ευκαιρία να τα πουν και με τους συντελεστές της ακαδημίας Φραγκίσκο Αλβέρτη, Κώστα Τσαρτσαρή, Γιώργο Καλαϊτζή και Γιάννη Σιούτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στα try outs ήταν πολύ μεγάλη κι αποτυπώθηκε ξεκάθαρα η επιτυχία του εγχειρήματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ανάδειξη της νέας ελληνικής γενιάς. Όπως αναφέρει η “πράσινη” ΚΑΕ “… συγκεκριμένα, στις δοκιμές έλαβαν μέρος 111 παιδιά, γεννημένα από το 2002 ως το 2004, δείχνοντας τις δυνατότητές τους υπό το βλέμμα του διευθυντή της PAO BC ACADEMY, Φραγκίσκου Αλβέρτη και τις οδηγίες των προπονητών, Άγγελου Τσίκληρα, Γιώργου Καλαϊτζή, Μιχάλη Ραχωβίτσα, Κώστα Τσαρτσαρή και Γιάννη Σιούτη.

Αναλυτικότερα, στις δοκιμές συμμετείχαν 42 μικροί αθλητές γεννημένοι το 2002 καθώς επίσης 35 παιδιά του 2003 και 34 παιδιά του 2004! Επρόκειτο για μια διαδικασία διάρκειας 4,5 ωρών κατά την οποία οι προπονητές ασχολήθηκαν με το κάθε παιδί ξεχωριστά μέσω ασκήσεων δεξιότητας”.
academy_pao_neoi_proponites_kae_11 academy_pao_neoi_proponites_kae_10 academy_pao_neoi_proponites_kae_9 academy_pao_neoi_proponites_kae_8 academy_pao_neoi_proponites_kae_7 academy_pao_neoi_proponites_kae_6 academy_pao_neoi_proponites_kae_5 academy_pao_neoi_proponites_kae_4 academy_pao_neoi_proponites_kae_2

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Στόλης (vaggelisstolis@yahoo.gr)