Τσέκενης: «Να εκτελέσουμε άψογα το πλάνο μας»

tsekenisΣτην έδρα της γειτονικής Πεντέλης δοκιμάζεται αύριο (Κυριακή 4/12, 13:00) η Νίκη Αμαρουσίου, σε μία από τις… παραδοσιακές πλέον αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για τους δύο αντιπάλους.

Για το αυριανό ματς με τους… γείτονες της Πεντέλης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο πόιντ γκαρντ της ομάδας, Γιάννης Τσέκενης: “Λόγω του ρεπό μας την περασμένη αγωνιστική, μας δόθηκε η ευκαιρία να “αδειάσουμε” το μυαλό μας, να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη δύσκολη αναμέτρηση με την Πεντέλη, ενώ βρήκαμε και το χρόνο να δουλέψουμε γενικότερα πάνω σε κάποια πράγματα, εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η Πεντέλη έχει θέσει διαφορετικούς στόχους από εμάς και έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να παλέψει μέχρι τέλους για το πλασάρισμά της στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πρόκειται για ομάδα σκληρή, δουλεμένη και με ισορροπία στο παιχνίδι της, που ξέρει τι ζητάει στο παρκέ. Το έργο μας είναι δύσκολο, ωστόσο θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Έχουμε δουλέψει πάνω στο παιχνίδι της Πεντέλης, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να τους αντιμετωπίσουμε και ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να εκτελέσουμε άψογα το πλάνο μας…”.