Τσαλδάρης: «Μεγάλη η επιτυχία των τουρνουά»

tsaldarisΛιγότερο από 20 ημέρες απομένουν, για το πρώτο τουρνουά 3Χ3, που διοργανώνουν αυτό το καλοκαίρι, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Οι εφετινοί σταθμοί των ελλήνων καλαθοσφαιριστών, είναι: Ηράκλειο Κρήτης (13 & 14 Ιουνίου), Γλυφάδα (20 & 21 Ιουνίου), Πειραιάς (27 & 28 Ιουνίου) και Αιδηψός (4 & 5 Ιουλίου).

‘’Είναι πολύ ευχάριστο, που για μία ακόμη χρονιά, θα είμαι στα τουρνουά 3Χ3. Πραγματικά παίρνεις δύναμη, βλέποντας τη δίψα αυτών των παιδιών για μπάσκετ. Μου έρχονται στο μυαλό τα παιδικά μου χρόνια και μπορώ να καταλάβω πως αισθάνονται. Έχουν το παιχνίδι στο αίμα τους, όπως κι εμείς. Είμαι σίγουρος, ότι όλα τα παιδιά, θα το ευχαριστηθούν και θα περάσουν όμορφα. Είναι πολύ ωραία και προτείνω, σε όποιον δεν το έχει ζήσει, να το ζήσει και σε όποιον το έχει ζήσει, να το ζήσει ξανά. Περιμένουμε και πάλι τον κόσμο, να έρθει και να παίξουμε. Άλλωστε, η επιτυχία των τουρνουά, κρίνεται κυρίως, από τις συμμετοχές του κόσμου. Και τα προηγούμενα χρόνια, η επιτυχία τους ήταν μεγάλη’’, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΚ, Δημήτρης Τσαλδάρης, ο οποίος θα δώσει το παρών στα 3 από 4 τουρνουά. Συγκεκριμένα, θα είναι στο Ηράκλειο Κρήτης, τον Πειραιά και την Αιδηψό.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: www.3on3streetball.gr