Τσαουσίδης: «Η περηφάνια μεγάλη όπως και η ευθύνη!»

Τα προβλήματα τραυματισμών έχουν “πληγώσει” τον Πανελευσινιακό, με τις απουσίες του Ζούμπου, Μούκα Δρακωτού, Αβραμίδη και Ηλιάδη να στοιχίζουν στην ομάδα γνωρίζοντας την ήττα από τον Κρόνο.

Ο Λευτέρης Τσαουσίδης στην προσωπική του σελίδα στο facebook,  παρόλο το αρνητικό αποτέλεσμα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα τέσσερα παιδιά που βρέθηκαν στην δωδεκάδα από τις υποδομές του συλλόγου, και είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και μερικά λεπτά, στο ματς της περασμένης αγωνιστικής. 

Αναλυτικά:

«Κανείς προπονητής δεν μπορεί να φεύγει από το γήπεδο χαρούμενος μετά από μια ήττα…Ακόμη και το ”άλλοθι”, μετά το τελευταίο χτύπημα της κακοδαιμονίας μας,με τον Αβραμίδη(λοιμώδη μον/ση) και τον Ηλιάδη(γόνατο) εκτός δωδεκάδας,δεν αρκεί. Έστω κι αν οι τελευταίοι προστέθηκαν σε μια μακρά λίστα μετά τους Ζούμπο, Μούκα, Δρακωτό, που τίτλο έχει: ”Ασσόδυα τέλος”!!!

Όμως την Κυριακή ένιωσα μια πρωτόγνωρη συγκίνηση… Οι ιδιαίτερες αυτές συνθήκες επέβαλαν την συμπλήρωση της δωδεκάδας με 4 παιδιά από το εφηβικό αλλά και το παιδικό τμήμα του συλλόγου,παιδιά που τα τελευταία 3-4 χρόνια ”μεγαλώνουν” μπασκετικά στα χέρια μου…

Και όταν στο τέλος,όπως ήταν αναμενόμενο, το ματς ξέφυγε αφού δεν θα μπορούσαμε να αντέξουμε μέχρι τέλους, τα μαγκάκια μου είχαν την ευκαιρία να ”μπουσουλίσουν” 3-4 λεπτά για πρώτη φορά σε έναν αγώνα Β’ εθνικής με την αντρική ομάδα.

Η περηφάνια μεγάλη όπως και η ευθύνη!!!… Αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω πως η πραγματοποίηση ενός ονείρου μου αρχίζει να παίρνει τον δρόμο της!».