Τσεσμετζής: “Η ομάδα έχει ταλέντο, ο κόσμος να είναι ο έκτος μας παίκτης!”

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα “κυνηγήσει” ο Απόλλων Καλαμαριάς κόντρα στο νεοφώτιστο μεν, επικίνδυνο δε Λεύκιππο Ξάνθης. Για τον συγκεκριμένο αγώνα μίλησε στο mgskapollon.gr ο Γιάννης Τσεσμετζής ο οποίος αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από τις πρώτες του ημέρες ως κόουτς του ανδρικού τμήματος του Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον παράγοντα κόσμο εν όψει του κυριακάτικου ματς.

Αρχικά ο Τσεσμετζής ξεκαθάρισε πως ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν πρέπει να “μείνει” στη χαμηλή βαθμολογική θέση του Λεύκιππου Ξάνθης. “Εννοείται πως η βαθμολογική του θέση δεν παίζει κανέναν ρόλο, δεν έχει καμιά σημασία. Σημασία έχει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο -και ειδικά μέσα στην έδρα μας- ότι είμαστε μια ομάδα η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια. Δεν κοιτάζει τις βαθμολογικές θέσεις αντιπάλων και προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και να κερδίζει οποιοδήποτε παιχνίδι υπάρχει κάθε εβδομάδα”, είπε ο έμπειρος τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο οποίος αναφερόμενος στα στοιχεία που θέλει από την ομάδα του στο παιχνίδι της Κυριακής, τόνισε:

“Τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε είναι πολύ καλά μπλοκ άουτ. Είναι ψηλή ομάδα (σ.σ. ο Λεύκιππος Ξάνθης) και έχει γρήγορα παιδιά που πηδάνε στα ριμπάουντ. Εμείς θα πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να πάνε σε δεύτερες επιθέσεις και όσον αφορά την επίθεση, χρειάζεται πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Να κάνουμε πολύ καλές επιλογές και να περιορίσουμε τυχόν λάθη έχοντας σωστές αποστάσεις και καλή κυκλοφορία στην επίθεση”.

Όσο για το μικρό διάστημα κατά το οποίο έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Καλαμαριάς; Ο Τσεσμετζής μίλησε με πολύ καλά λόγια έχοντας διαμορφώσει μια πρώτη άποψη για τις δυνατότητες της ομάδας αλλά και για την γενικότερη κατάσταση που υπάρχει στον σύλλογο. “Η ομάδα έχει ταλέντο. Είναι νεανική, με μια μίξη κάποιων έμπειρων παικτών που έχουν πολλά χρόνια στην κατηγορία. Το κλίμα είναι φανταστικό, η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα. Οι συνθήκες είναι άψογες…”.

Η στήριξη του κόσμου θα αποτελέσει ένα έξτρα “όπλο” για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στον αγώνα με τον Λεύκιππο Ξάνθης. “Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, θα τα δώσουμε όλα για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο τον οποίο περιμένουμε κοντά μας”, είπε ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε: “Εννοείται πως θέλουμε στο πλευρό μας τον κόσμο της Καλαμαριάς, σε επίπεδο να είναι ο έκτος μας παίκτης! Ξέρουμε πως αγαπάει την ομάδα και ότι θα είναι κοντά μας. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό”.

.
Διαβάστε ακόμη…