Τσεσμετζής: “Συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο, δεν είναι εύκολο παιχνίδι…”

Την δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πάρει ο Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή, στο παιχνίδι απέναντι στη Μακαμπή. Για τον συγκεκριμένο αγώνα μίλησε στο mgskapollon.gr ο Γιάννης Τσεσμετζής ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι του ελέγχου του ρυθμού του παιχνιδιού από πλευράς του Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα είπε: “Θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στον ρυθμό. Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο για να μην πέσουμε στην παγίδα να ακολουθήσουμε τον ρυθμό της Μακαμπή. Πρόκειται για μια επικίνδυνη ομάδα, με πολύ καλούς έμπειρους παίκτες. Είναι μια ομάδα που μπορεί να σε κοιμίσει με τον ρυθμό της και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να πιέσουμε, να τρέξουμε και να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό”.

Ο Τσεσμετζής ήταν ξεκάθαρος για το ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς θα πρέπει να αντιμετωπίσει με την δέουσα σοβαρότητα τον αγώνα της Κυριακής. “Η Μακαμπή είναι μια ομάδα επικίνδυνη και θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν μας ενδιαφέρει σε καμιά περίπτωση και με καμιά ομάδα η θέση της, είτε παίζουμε με τον πρώτο, είτε παίζουμε με τον τελευταίο. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε μέσα και με την αμυντική μας παρουσία, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας”, υπογράμμισε ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε:

“Ξαναλέω ότι πρέπει από το πρώτο δευτερόλεπτο να είμαστε συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Δεν παίζουν οι θέσεις… Υπάρχουν εκπλήξεις στην κατηγορία και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και την προ-προηγούμενη εβδομάδα είχαμε εκπλήξεις, με ομάδες που κέρδισαν τα θεωρητικά φαβορί”.

.
Διαβάστε ακόμη…