Τσεσμετζής: “Όλα θα κριθούν από την άμυνα και το physical game…”

Το τέταρτο νικητήριο φύλλο αγώνα μακριά από την έδρα του “κυνηγά” ο Απόλλων Καλαμαριάς στο ματς κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου. Για να επιτευχθεί ο στόχος όμως θα πρέπει οι παίκτες του Απόλλωνα να ανταποκριθούν “… στο physical game των αντιπάλων και από την άμυνα”, όπως σχολίασε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Τσεσμετζής.

“Tην Κυριακή παίζουμε με μια ομάδα η οποία χαρακτηρίζεται από παιχνίδι υψηλής έντασης, σε άμυνα και επίθεση. Διαθέτει νεαρούς αλλά πολύ ικανούς καλαθοσφαιριστές και έχει έναν προπονητή που την κατηγορία την ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά. Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία ειδικά μέσα στην έδρα της έχει δείξει πως μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και στο δυναμικό παιχνίδι των αντιπάλων, παρ’ όλα τα προβλήματα που έχουμε αυτή την στιγμή. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή εμφάνιση, αντάξια της προσπάθειας που καταβάλλουν τα παιδιά στις προπονήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Όλα θα κριθούν από την άμυνα και από το κατά πόσο θα υπάρξει «απάντηση» από την δική μας ομάδα στο physical game των αντιπάλων”.