georgopapadakosΚαι με τη βούλα παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας είναι από σήμερα ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος. Ο 28χρονος γκαρντ αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα που προέρχεται από το Περιστέρι για τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι έχουν προσθέσει ακόμα στο ρόστερ τους τον Γιαννίκο και τον Ρεκουνιώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την φανέλα του Ιωνικού Νικαίας θα φοράει τη νέα χρονιά ο Θανάσης Γεωργοπαπαδάκος (28χρ., 1.90), που υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της χρονιάς. Ο έμπειρος γκαρντ που αποδεσμεύτηκε από το Περιστέρι αποτελούσε βασική επιλογή του προπονητή Νίκου Οικονόμου για την ενίσχυση της περιφέρειας και ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου Ίωνας Βαρουξάκης υλοποίησε την επιθυμία του προπονητή εντάσσοντας τον στο δυναμικό του Ιωνικού.

Ο Θανάσης Γεωργοπαπαδάκος την περσινή σεζόν με το Περιστέρι αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια έχοντας συνολικά 251 πόντους και 11.4 μέσο όρο ανά αγώνα. Η προσθήκη του 28χρονου άσου είναι σημαντική, καθώς με αυτό τον τρόπο θωρακίζεται η περιφερειακή γραμμή της ομάδας της Νίκαιας, που αποκτά βάθος και ποιότητα.