Τόζιος : «Να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου»

Η πρώτη έξοδος της χρονιάς πλησιάζει για τον Δούκα. Οι «μπλε» μετά την πικρή πρεμιέρα και την ήττα στο φινάλε από τον Παπάγου, θα ταξιδέψουν ενισχυμένοι στην Πάτρα όπου θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα (14/10, 19:00).

Ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος στο οποίο ο Γιάννης Γιαννόπουλος και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί κόντρα σε έναν αντίπαλο που σίγουρα μέσα στο «σπίτι» του έχει τον πρώτο λόγο.

ΤΟΖΙΟΣ: «ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΑΣ»

 Ο παίκτης της ομάδας, Γιάννης Τόζιος μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι επεσήμανε:

«Το Σάββατο παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Πάτρας και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στην άμυνα και θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου μας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Ας μην κρυβόμαστε, μας πόνεσε η ήττα στην πρεμιέρα από τον Παπάγου και ψάχνουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο θα μας ταρακουνήσει ευχάριστα και θα μας βάλει και σε θετική ψυχολογική τροχιά».

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΥΡΙΤΣΗ

Στο ματς του Σαββάτου, ο Γιάννης Γιαννόπουλος θα έχει στην διάθεση του και τον Αλέξη Κυρίτση ο οποίος από την περασμένη Τρίτη είναι και επίσημα παίκτης των «μπλε». Η προσθήκη του πολύπειρου παίκτη σχολιάστηκε και από τον Γιάννη Τόζιο:

«Η προσθήκη του Αλέξη Κυρίτση στην ομάδα είναι ότι έπρεπε για εμάς. Ο Αλέξης είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες της κατηγορίας και η προσφορά του στην ομάδα αναμένεται να είναι πολύ σημαντική καθώς θα μας βοηθήσει  σε όλους τους τομείς. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι επιπλέον αφού, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ο πρώτος σκόρερ της Α2 Εθνικής τα δύο τελευταία χρόνια και είναι από τους παίκτες που ταλαιπωρούν πολύ τον εκάστοτε αντίπαλο. Ο Αλέξης μας δυναμώνει στην επίθεση ανεβάζοντας μας ένα επίπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε συμπαίκτες».  

Η προετοιμασία των «μπλε» αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή με απογευματινή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάτρα.