Τώρα ξεχωρίζουν οι άντρες από τα παιδιά, λέει το BETroom

Kαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Ενα βήμα πριν την φάση των ομίλων σε Champions & Europa League μελετήσαμε και καταλήξαμε σε πέντε επιλογές με παιχνίδια διημέρου. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας αναλυτικά, καθώς όπως λέει το BETroom σε συνεργασία με το defencebet, τώρα ξεχωρίζουν οι άντρες από τα παιδιά!!!

defencebet_infobasket_betroomΒικτόρια Πλζεν – Λουντογκόρετς Ράζγκραντ: Θρίαμβος για τη Λουντο στο πρώτο ματς (2-0), πολύ κοντά στην πρόκριση στους ομίλους για 2η φορά στην ιστορία της. Σε πολύ καλη κατάσταση από την αρχή της σεζόν, αντίθετα η Πλζεν απογοητεύει ως τώρα, έχασε δίκαια το πρώτο παιχνίδι και δεν βλέπω πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ρόμα – Πόρτο: Θετικό το ξεκίνημα και για τις 2 ομάδες στα πρωταθλήματά τους, αναμένονται πρωταγωνίστριες στις χώρες τους. Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας έληξε 1-1, έτσι η Ρόμα έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους. Δύο ομάδες που καίγονται για παρουσία στους ομίλους, θεωρώ πως το παιχνίδι, λόγω και του σκορ του α’ αγώνα, θα είναι ανοιχτό διότι και οι δύο θέλουν γκολ (ειδικά η Πόρτο) και δεν είναι ομάδεες που κλεινονται στην άμυνα.

Χαποελ Μπερ Σεβά – Σέλτικ: Το σκορ του α’ αγώνα (5-2 υπερ της Σέλτικ) έχει κατά 99,9% ‘’κλειδώσει’’ την πρόκριση για τους Σκωτσέζους. Πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν και για τις 2, μόνο ψεγάδι για τη Χάποελ η 5αρα από τη Σέλτικ. Φάνηκε η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, περιμένω να επιβεβαιωθεί ξανά.

Γκλάντμπαχ – Γιούνγκ Μπόις: Με το 1,5 πόδι στους ομίλους για 2η συνεχή χρονιά η Γκλάντμπαχ μετά τη νίκη της με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν πιο ουσιαστική από την αντίπαλό της, δείχνοντας τη διαφορά ποιότητας ανάμεσά τους. Για το 2ο παιχνίδι βλέπω και πάλι πολλά γκολ σε συνδυασμό με αμφίσκορο.

ΑΠΟΕΛ – Κοπεγχάγη : Νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι για τους Δανούς. Δίκαιη η νίκη τους, ο ΑΠΟΕΛ απογοήτευσε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, όπως απογοήτευσε και στον τελικό του κυπριακού Σούπερ Καπ όπου έχασε με 2-1 από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η Κοπεγχάγη έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Ο επαναληπτικός με τον ΑΠΟΕΛ όμως θα είναι δύσκολος και λόγω της έντονης ζέστης στο ‘’νησί της Αφροδίτης’’ αλλά και λόγω του διακυβεύματος που έχει το εν λόγω παιχνίδι. Θεωρώ πως θα δούμε γκολ, όχι πολλά όμως.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού ΕΔΩ.

Defencebet.com (Facebook Page)

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε