Υπενθυμίζει το… πλαφόν στους 30+ η ΕΚΑΣΘ!

“Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, λέει ο λαός και προς αυτή την κατεύθυνση δείχνει ότι κινείται και η ΕΚΑΣΘ. Οι ιθύνοντές της λοιπόν φροντίζουν να κρούσουν το σχετικό καμπανάκι προς τους παράγοντες των σωματείων που είναι υπό τη σκέπη της, υπενθυμίζοντάς τους το “πλαφόν” που υπάρχει σχετικά με τον αριθμό των 32άρηδων ηλικιακά, που μπορούν να δηλώνονται στο φύλλο αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΘ αναφέρει:

“Η ΕΚΑΣΘ προκειμένου να συμβάλλει στον προγραμματισμό των σωματείων της δύναμής της για την νέα αγωνιστική περίοδο και λόγω της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου υπενθυμίζει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 12 της Γενικής προκήρυξης πρωταθλημάτων της περιόδου 2016-17, από την αγωνιστική περίοδο 2017 – 18 σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα ΑΝΔΡΩΝ (Α, Β, Γ1 και Γ2) οι ομάδες θα μπορούν να δηλώσουν στο Φύλλο Αγώνα μέχρι 5 Αθλητές άνω των 32 χρονών (1985 & μεγαλύτεροι).

Επίσης ενημερώνει τα σωματεία της ότι μετά την λήξη των αγώνων των πρωταθλημάτων της και πριν την έναρξη των μετεγγραφών θα γίνουν συναντήσεις για ανταλλαγή απόψεων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου”.