«Υπομονή, ηρεμία και καθημερινή προσπάθεια»

Αν υπάρχουν ακόμα νίκες “εκτός προγράμματος” όσο το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του, τότε ο Πιερικός Αρχέλαος έκανε μία από αυτές μέσα στο Μαρούσι! Η συνέχεια, πάντως, είναι ακόμα δυσκολότερη για την ομάδα της Κατερίνης, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με το Ανατόλια.

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς που πέρα από μεγάλη βαθμολογική τόνωση, θα μας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Κυρίως για τα επόμενα παιχνίδια και αρχής γενομένης από αυτό με το Ανατόλια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα. Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και χρειάζεται υπομονή, ηρεμία και καθημερινή προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας» δήλωσε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στο www.pierikos-archelaos.gr.

Ο Νίκος Ψωμάς-Λυμπάρης, από την πλευρά του, είπε: «Κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με ποιότητα και εμπειρία. Από την αρχή του αγώνα καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και με υπομονή και πίστη, φτάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα. Το επόμενο παιχνίδι είναι εξίσου δύσκολο και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλη τη εβδομάδα ώστε να προσθέσουμε άλλους δύο βαθμούς για να φτάσουμε στο φετινό μας στόχο. Καλούμε τον κόσμο μας Κατερίνης να είναι δίπλα μας και σε αυτό τον αγώνα και να μας στηρίξει, όπως κάθε φορά, στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε».