Φίλοι Παναγιώτη Τσώλη vs Μεικτής Βόλου

tswlisΦιλικός αγώνας προς τιμήν του Παναγιώτη Τσώλη θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου (19:00), στο “Βάκης Παρασκευόπουλος”. Ο έμπειρος αθλητής τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής σεζόν που πέρασε ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τη Σιάτιστα. Σε αυτόν τον αγώνα – γιορτή, θα αναμετρηθεί η ομάδα της “Μεικτής Βόλου” με καλαθοσφαιριστές από όλες τις ομάδες της Μαγνησίας, απέναντι στην ομάδα, που θα την απαρτίζουν φίλοι του Παναγιώτη, όπως οι Μαυρογιάννης, Κουτίνας, Μπόγδανος.

Στόχος μας είναι, τέτοιου είδους ενέργειες, να καθιερώνονται στην πόλη του Βόλου ως θεσμός, προς τιμήν αθλητών που έχουν προσφέρει στο Βολιώτικο μπάσκετ και, σαφώς, οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί. Οφείλει ο κόσμος της ομάδας μας, καθώς και όλο το φίλαθλο μπασκετικό κοινό της Μαγνησίας, να παρευρεθεί στην μεγάλη αυτή γιορτή, προκειμένου να δείξουμε στον Παναγιώτη την αγάπη και την στήριξή μας, αφουγκραζόμενοι τη μεγάλη ατυχία που του προέκυψε.

Αναλυτικά τα ρόστερ και οι προπονητές που θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό:
Φίλοι Παναγιώτη Τσώλη: Γκοντόπουλος, Κουτίνας, Μπόγδανος, Πολίτης, Ζαρογιάννης, Νάνης, Καραγεώργος Θ., Ίλτσογλου Θ., Τσιλούλης, Κατσαφούρης, Γεωργίου, Παρασκευάς, Λάππας.
Προπονητές: Καρακατσούνης, Βλιώρας
Μεικτή Βόλου: Τάσσος, Τοκατλίδης, Τζίνης, Καρπέτης, Στάμος, Μαυροφώτης, Καραθάνος, Καραγιώργος Γ., Κέτουλας, Παυλόπουλος, Τσιαβές.
Προπονητές: Κοσμάτος, Στρατίκης.