Φαβορί, η ώρα να σκοράρει και εκατέρωθεν τέρματα…

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr.  Mε 6/8 επαληθεύσεις των σημείων που σας προτείναμε ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων…

paizontasamuna_infobasketΤι είδαμε μέχρι στιγμής σε αυτή την διοργάνωση; Το 70,5 % των αγώνων οι ομάδες σκόραραν 2 ή λιγότερα τέρματα με το 64,2% να σκοράρει μόνο μία ομάδα στο παιχνίδι. 35,2% επαληθεύτηκε το 0 έως 1 τέρμα , 58,8 είχαμε 2 έως 3 τέρματα και μόλις 5,88% είδαμε 4 ή περισσότερα τέρματα. Συνολικά είδαμε 69 τέρματα( μ.ο 1,92 ανά αγώνα) με το 65,2% να σημειώνονται στο β ημίχρονο. Πρώτοι σκόρερ μέχρι στιγμής ο Alvaro Morata και Gareth Bale με 3 τέρματα.

synoptiko 1 Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινάει η φάση των 16 πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

536.ΕΛΒΕΤΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ (16:00)

Stade Geoffroy-Guichard (Saint-Étienne)  Χωρητικότητα 41.138
Κύριο χαρακτηριστικό η κατοχή μπάλας κατέκτησε μία νίκη και δύο ισοπαλίες, τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από το φαβορί του ομίλου την Γαλλία. Πονοκέφαλος για τον Βλάντιμις Πέτκοβιτς η δυστοκία στο σκοράρισμα.
Η Πολωνία χωρίς να έχει την παραγωγικότητα στο σκοράρισμα που είχε στην προκριματική φάση κατάφερε με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) και μία ισοπαλία με την Γερμανία να πάρει μία εύκολη πρόκριση. Ηρθε η ώρα του Λεβαντόφκσι να βοηθήσει στο σκοράρισμα.

537.ΟΥΑΛΙΑ-Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ  (19:00)

Parc des Princes (Paris) )  Χωρητικότητα  48 712
Φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση η Ουαλία κατέκτησε στον ποιον δύσκολο όμιλο την πρώτη θέση, έδειξε συμπαγής ομάδα με υπομονή στο παιχνίδι της, αν προσθέσουμε την ποιότητα του Gareth Bale τα πλάνα του Κρις Κόλεμαν σε αυτό το τουρνουά δείχνουν να πηγαίνουν κατ εύχην.
Οι βαθμοί της νίκης στην αναμέτρηση με την Ουκρανία χάρισαν στην Β.Ιρλανδία την πρόκριση στην φάση των 16. Δικαιολογημένα πίνουν νερό στο όνομα του Μαικλ Ο Νιλ οι Βορειοιρλανδοί χωρίς άγχος θα κυνηγήσουν την έκπληξη.

538.ΚΡΟΑΤΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  (22:00)

Stade Bollaert-Delelis (Lens) Χωρητικότητα 38223
Η νίκη της Κροατίας στην αναμέτρηση με την Ισπανία έφερε πολλές αλλαγές στις διασταυρώσεις των ζευγαριών στην φάση των 16. Η εμπειρία των παιχτών της στην άμυνα και το βάθος που έχει στο ρόστερ είναι τα όπλα που θα πρέπει να αξιοποιήσει ο Αντε Τσάτσιτς.
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος με τρεις ισοπαλίες πήρε την πρόκριση, δημιούργησε πολλές τελικές αλλά δεν κατάφερε να είναι αποτελεσματική στο σκοράρισμα. Στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ουγγαρία βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να πάρει τον πολυπόθητο βαθμό που την έφερε στην 3η θέση του ομίλου.

Διαβάστε τις προτάσεις μας συνοπτικά:

savvato 25

Διαβάστε τις καθημερινές μου εκτιμήσεις στο Paizontasamuna.eu. Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.