Φιέστα ανόδου… υπερπαραγωγή!

Εξίσου εντυπωσιακή με την πορεία της ομάδας φιλοδοξούν στα Τρίκαλα να είναι και η φιέστα της ανόδου! Η διοίκηση του Αιόλου, με… πρωτομάστορα τον Κώστα Σκρέτα, έχει ετοιμάσει για το Σάββατο ένα σόου που θα αρμόζει στην εκπληκτική πορεία που έκανε η τρικαλινή ομάδα καθ’  όλη τη διάρκεια της σεζόν, καθώς δύο ώρες πριν από τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ των Νέων των δύο ομάδων, ενώ το μενού θα περιλαμβάνει βραβεύσεις αθλητών και διάφορα happenings, τα οποία κρατούν σαν έκπληξη…

Η ανακοίνωση του Αιόλου:

«Το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές του Α.Ο. ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σας προσκαλούν το Σάββατο 19-5-12 και ώρα 7:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Κατσιμήδου όπου θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Νίκη Βόλου.

Μετά από ένα μαραθώνιο 30 αγωνιστικών η ομάδα της πόλης των Τρικάλων έχει καταφέρει όχι μόνο να βγει πρωταθλήτρια αλλά σπάζοντας και όλα τα ρεκόρ στην Β΄ Εθνική Κατηγορία. Αξίζει λοιπόν, το Σάββατο το απόγευμα όλοι οι φίλαθλοι της Τρικαλινής ομάδας να βρεθούν κοντά στους πρωταθλητές, να χειροκροτήσουν την όλη προσπάθεια αλλά σίγουρα να ζήσουν μεγάλες στιγμές στις βραβεύσεις και στις απονομές που θα λάβουν χώρα στην προγραμματισμένη Φιέστα της Τρικαλινής ομάδας».