Φιλανθρωπικός αγώνας για την “Κιβωτό του Κόσμου” με τη συνδρομή του Πόλις Καλλιθέας…

Το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο θα δείξουν για μία ακόμη φορά στον Πόλις Καλλιθέας, σε συνεργασία με το Δήμο, αλλά και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, καθώς και την ομάδα της Βουλής. Το Σάββατο 31 Μαρτίου όλοι μαζί θα συγκεντρωθούν στο κλειστό της Καλλιθέας στην “Εθνικής Αντιστάσεως” και θα αγωνιστούν για καλό σκοπό. Για την ενίσχυση της “Κιβωτού του Κόσμου” με όλους τους συμμετέχοντες να προσκαλούν άπαντες να σταθούν αρωγοί, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της “Κιβωτού”.

Η πρόσκληση αναφέρει…

“Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών διοργανώνει φιλανθρωπικού χαρακτήρα Τουρνουά Μπάσκετ από κοινού με τον Δήμο Καλλιθέας και το Σωματείο ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας μεταξύ των ομάδων Βουλής των Ελλήνων- ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας -Ε.ΑΣ.Υ.Α.- Κιβωτός του Κόσμου το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:30 στο Κλειστό Γήπεδο «Εθνικής Αντιστάσεως», Ιφιγενείας 11Α & τέρμα Σωκράτους στην Καλλιθέα.
Θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου. Παρακαλούνται όσοι προσέλθουν, εάν έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν τρόφιμα, καθαριστικά, απορρυπαντικά, εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, κρουασάν, μπισκότα, ΟΧΙ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ όπως μας υπέδειξαν οι υπεύθυνοι της Κιβωτού.
Η παρουσία σας είναι για εμάς σημαντική ώστε να προσφέρουμε έστω και από το υστέρημά μας σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη ενόψει και των Άγιων Ημερών που έρχονται”.

.
Διαβάστε ακόμη…