Φιλανθρωπικός αγώνας με σκοπό την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου»

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών διοργανώνει φιλανθρωπικού χαρακτήρα Τουρνουά Μπάσκετ από κοινού με τον Δήμο Καλλιθέας και το Σωματείο ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας μεταξύ των ομάδων Βουλής των Ελλήνων- ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας -Ε.ΑΣ.Υ.Α.- Κιβωτός του Κόσμου το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:30 στο Κλειστό Γήπεδο «Εθνικής Αντιστάσεως», Ιφιγενείας 11Α & τέρμα Σωκράτους στην Καλλιθέα.

Θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου. Παρακαλούνται όσοι προσέλθουν, εάν έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν τρόφιμα, καθαριστικά, απορρυπαντικά, εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, κρουασάν, μπισκότα, ΟΧΙ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ όπως μας υπέδειξαν οι υπεύθυνοι της Κιβωτού.
Η παρουσία σας είναι για εμάς σημαντική ώστε να προσφέρουμε έστω και από το υστέρημά μας σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη ενόψει και των Άγιων Ημερών που έρχονται.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ωρα 14.00 .Ο σκοπός του Τουρνουά είναι η ενίσχυση του Οργανισμού «Η Καρδιά του Παιδιού» και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρία «Το Εργαστήρι». Επίσης θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα ,φάρμακα , παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών του «Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας»..Είναι μια τεράστια εκδήλωση για τον Σύλλογο . Υποχρεούμαστε όλοι να είμαστε στο γήπεδο . Πάνω από όλα να μαστε σωστοί άνθρωποι απέναντι σε ψυχουλες που δεν ήταν το ίδιο τυχερές με εμάς