Φιλικά παιχνίδια των Ελλήνων βετεράνων και των βετεράνων του Ολυμπιακού σε Γιάννινα και Κόνιτσα!

Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσουν οι Ελληνες βετεράνοι και οι βετεράνοι του Ολυμπιακού στις 26 και στις 28 Αυγούστου σε Γιάννινα και Κόνιτσα! Ο σκοπός των δύο αυτών φιλικών αναμετρήσεων είναι για να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της ανέγερσης Ναού στην Κόνιτσα.

trikala_veteranoi_sportrika“Οι Έλληνες Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές και οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα δώσουν δύο μεγάλους αγώνες στο Γήπεδο των Ιωαννίνων (26/08) και στο Γήπεδο της Κόνιτσας (28/08) με σκοπό το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για την ανέγερση του Ι.Ν. Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Με πολλά μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ

Στα δύο αυτά φιλικά παιχνίδια θα συμμετάσχουν πολλά μεγάλα αστέρια που έχουν περάσει από τα ελληνικά παρκέ. Παπαλουκάς, Ταρτσαρής, Ντικούδης, Μπουντούρης, Καμπούρης, Παραγιός, Ντάκουλας, Πρέλεβιτς, Γαλακτερός, Σιγάλας, Σιούτης, Βούκσεβιτς, Κακιούσης, Κοκορόγιαννης, Καζιάνης, Γιαννούλης, Ρεντζιάς, Λιαδέλης, Τζαλαλής, Κόματος, Δροκοφίκης, Ελληνιάδης, Κορωνιός, Χρυσανθόπουλος, Χαρίσης και Παπαχρηστόπουλος! Οι προπονητές των δύο ομάδων θα είναι οι Γιάννης Ιωαννίδης και Στηβ Γιατζόγλου.

“Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τον καλύτερο σκοπό και σας περιμένουμε όλους να γεμίσουμε τα γήπεδα στους δυο αγώνες”, καταλήγει η ανακοίνωση.