Φιλικό για τον κόσμο και τους χορηγούς του ο Πανιώνιος

panionios_kosmosΗ χρονιά ξεκίνησε με τις πιο δύσκολες προϋποθέσεις. Με τα οικονομικά προβλήματα να “πνίγουν” το σύλλογο, με τις προσπάθειες για συμφωνία με παίκτες ενίοτε να πέφτουν στο κενό, αλλά ο επίλογος ήταν γραμμένος με την καλύτερη… πένα για τον Πανιώνιο! Άνοδος στην Α2 με πανηγυρικό τρόπο και σταδιακή προετοιμασία για να βρεθεί η ομάδα στη φυσική της θέση που δεν είναι άλλη από την Α1.

Στην προσπάθεια αυτή, βέβαια ένα μεγάλο μερίδιο έχει κι ο κόσμος του Πανιωνίου, που στάθηκε δίπλα στους παίκτες, στο προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση στα δύσκολα κι αυτό δεν το ξεχνούν, ούτε το παραβλέπουν στον “κυανέρυθρο” σύλλογο. Όπως δεν ξεχνούν και τους χορηγούς τους… Έτσι, οι ιθύνοντες τον Πανιώνιο θέλοντας να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την ηθική συμπαράσταση των οργανωμένων και μη οπαδών της ομάδας προγραμμάτισαν για την Κυριακή 29/5 (στις 21:00) φιλικό παιχνίδι στο κλειστό της Ν. Σμύρνης με αντίπαλο το Αμερικάνικο Κολλέγιο St. Paul.

Οι “κυανέρυθροι” καλούν όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο όχι για να χειροκροτήσουν τους παίκτες και τους προπονητές για την επιτυχία τους, αλλά για να δεχθούν εκείνοι το χειροκρότημα από τους παίκτες και τους προπονητές για τη στήριξή τους, για την συμπαράστασή τους, για τα “φτερά” που έδωσαν στην ομάδα, ώστε να πετύχει το στόχο της.