«Φλερτάρει» με το ΣΕΦ ο Εθνικός!

Το ΣΕΦ έχει… βάλει στο μάτι ο Εθνικός, προκειμένου να παίζει εκεί τη νέα περίοδο τους αγώνες του στη Β’ εθνική! Η επιλογή του ΣΕΦ, βέβαια, δεν είναι η μόνη λύση που εξετάζουν οι διοικούντες τον Εθνικό, καθώς μελετούν και κάποιες προτάσεις που έχουν από δύο όμορους δήμους και θα κρίνουν ποια λύση θα είναι η πλέον ενδεδειγμένη, δίχως πάντως ν’ αφήνουν τα δικαιώματα χρήσης του «Π. Σαλπέας».

Η περίπτωση, ωστόσο, του ΣΕΦ δεν είναι και τόσο εύκολο να υλοποιηθεί, δεδομένου ότι αποτελεί την έδρα του Ολυμπιακού, με τη διοίκηση του οποίου υπάρχουν συνεχείς συζητήσεις για να βρεθεί η «χρυσή τομή». Η διοίκηση του ΣΕΦ έχει απαντήσει θετικά στο ν’ αποτελέσει το γήπεδο την έδρα και του Εθνικού και πλέον απομένει η ολοκλήρωση των συζητήσεων με τους πρωταθλητές Ευρώπης, τους οποίους οι διοικούντες τον Εθνικό με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει στο αίτημά τους.
«Η διοικούσα επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ενδιαφέρον που επέδειξε στο αίτημά μας. Επίσης ευχαριστεί τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σκινδήλια και τους συνεργάτες του, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον αντιπρόεδρο του Εθνικού κ. Μάνο Παγώνη με σκοπό να εξεταστούν όλες οι πιθανότητες χρήσης του κλειστού σταδίου και από τους δύο συλλόγους. Νεότερα σχετικά με το ΣΕΦ θα υπάρχουν μετά τις 20/08 όπου και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των δύο πλευρών», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση του Εθνικού, που στέκεται στο «καυτό» θέμα του γηπεδικού, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η εξεύρεση μόνιμης λύσης σ’ αυτό το ζήτημα.

«Ένα είναι σίγουρο: Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ είναι αποφασισμένη να δώσει τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις ούτως ώστε μακροπρόθεσμα να βρεθεί μόνιμη λύση στο γηπεδικό και γι’ αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει συναντήσεις τόσο με την πολιτική όσο και με την αθλητική ηγεσία οι οποίες και θα κορυφωθούν μέσα στο χειμώνα. Δεν συνάδει σε μια ομάδα όπως ο Εθνικός -ο οποίος λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα- συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής να μην έχει μόνιμη έδρα. Δεν ζητάμε από κανέναν να μας χαριστεί, απλά θα διεκδικήσουμε το αυτονόητο. Εκπροσωπούμε έναν σύλλογο με βαριά ιστορία και όνομα, είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε καταθέτοντας ακόμα και την ψυχή μας, απέναντι στον λαό του Εθνικού που έχει τραβήξει τα πάνδεινα τα τελευταία χρόνια, αφού κι εμείς είμαστε κομμάτι του», καταλήγει η ανακοίνωση του Εθνικού.