Φουντάς: «Το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι»

Με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί της η Ενωση Ιλίου αντιμετωπίζει την Κυριακή (08/12, 17:00) εκτός έδρας τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.
Η Ενωση, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, και θέλει απέναντι στον Κρόνο να πάρει το «διπλό», το οποίο θα τη φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Αρης Φουντάς μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, την οποία χαρακτήρισε ντέρμπι.

«Δουλέψαμε καλά αυτή τη βδομάδα χωρίς προβλήματα. Μετά και από τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, η ψυχολογία έχει ανέβει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται προσοχή. Απέναντι στον Κρόνο πρέπει να παραταχθούμε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά. Εχουμε δουλέψει γι΄αυτό, αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή , θα φύγουμε με το δεύτερο μας διπλό, ώστε να βρεθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Οσον αφορά τον αντίπαλο… «Είναι μια ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από νεαρά παιδιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, καθώς ο Κρόνος είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία στην έδρα της παίζει ακόμα πιο δυνατά. Για την ακρίβεια ο αγώνας θα είναι ντέρμπι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος φόργουορντ για να αναφερθεί στην πορεία στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα μας για να φτάσει στη νίκη.

«Είναι μια γρήγορη ομάδα που πιέζει πάρα πολύ. Προσπαθεί να τρέξει στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να μην παρασυρθούμε και να πάμε το παιχνίδι στις φάσεις που θέλουμε να χτυπήσουμε εμείς. Πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να έχουμε μυαλό στην επίθεση».