“Φρέναρε” τη δημιουργία της Ένωσης στην Εύβοια η ΕΟΚ

Τέλος στο… όνειρο της δημιουργίας νέας Ένωσης στην Εύβοια έβαλε η ΕΟΚ. Με επιστολή της η ομοσπονδία ξεκαθαρίζει ότι δεν εγκρίνει τη δημιουργία νέας Ένωσης, καθώς όπως επισημαίνει θεωρεί ότι οι υπάρχουσες Ενώσεις λειτουργούν με ικανοποιητικό τρόπο.

Αναλυτικά η επιστολή-απάντηση της Ομοσπονδίας:

“Σας γνωρίζουμε οτι η ΕΟΚ με αφορμή φήμες που διακινούνται για το διαχωρισμό Αθλητικής Ένωσης με σκοπό της δημιουργία νέας Ένωσης, επισημαίνει ότι δεν εγκρίνει την οποιαδήποτε σχετική κίνηση και θεωρεί οτι οι υπάρχουσες Αθλητικές Ενώσεις υπηρετούν με απόλυτα ικανοποιητικό τρόπο τις λειτουργικές, αγωνιστικές και αναπτυξιακές απαιτήσεις του αθλήματος σε περιφερειακό επίπεδο”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσης μερίδας σωματείων της Εύβοιας στη δημιουργία νέας Ένωσης, ο πρόεδρος του ΓΣ Αυλίδας Ανδρέας Ιωαννίδης είχε εκφράσει την αντίθεσή του σε μία τέτοια κίνηση. Με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook είναι επισημάνει ότι εκείνο που θα έπρεπε να επιχειρηθεί είναι όχι η δημιουργία νέας Ένωσης, αλλά η ενίσχυση και ενδυνάμωση της υπάρχουσας…

.
Διαβάστε ακόμη…