“Φωνάζει” ο Κρόνος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά προπονητή σε ματς παμπαίδων!

Η… σκόνη που είχαν “σηκώσει” οι φωνές του Νίκου Οικονόμου για το συμβάν σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος, δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμη καλά-καλά κι έρχεται στο προσκήνιο ένα ακόμη περιστατικό. Τούτη τη φορά οι “φωνές” ακούγονται για ματς παμπαίδων (!!!), με τους ιθύνοντες τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου να κάνουν λόγο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά προπονητή, που πήρε τάιμ άουτ 38 δεύτερα πριν το τέλος της αναμέτρησης, με τη διαφορά μάλιστα στο +14 για την ομάδα του…

“Με θλίψη γονείς προπονητές και αθλητές παιδιά έγιναν μάρτυρες αντιπαιδαγωγικής, αντισυναδελφικής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς προπονητή ιστορικού συλλόγου της ευρύτερης περιοχής ο οποίος πήρε timeout 38 δλπ πριν την λήξη αγώνα Παμπαίδων και ενώ η ομάδα του προηγείτο με 14 πόντους.
Η συμπεριφορά αυτή δεν αρμόζει στον σύλλογο του και την ιστορία του. Ο Κρόνος διαχρονικά έχει αναπτύξει άριστες σχέσεις με όλα τα σωματεία που ανταγωνίζεται και δεν θα επιτρέψει να διαταρχουν από τέτοιες μεμονωμένες ενέργειες ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται “προπονητές””, αναφέρει η σχετική “καταγγελία” της επιτροπής υποδομών του Κρόνου και βάζει σε σκέψεις όλους όσοι ασχολούνται με το άθλημα για το πως θα πρέπει πλέον να καταπολεμηθούν τέτοιου είδους συμπεριφορές.