Φόρος: «Ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι με τη Γέφυρα»

Τα Φάρσαλα δεν μπόρεσαν να φύγουν από τις Σέρρες με το «διπλό» γνωρίζοντας την ήττα από τους Ικάρους. Ο Χάρης Φόρος στις δηλώσεις του στάθηκε στην κακή επιθετική λειτουργία αλλά και στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του στο τέταρτο δεκάλεπτο.

«Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που κάθε λάθος μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Εμείς μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα όμως σε κάποια διαστήματα στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο είχαμε κακές επιθετικές επιλογές με αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων να δημιουργηθεί μια διαφορά υπέρ τους.
 Στο τέταρτο δεκάλεπτο βγάλαμε εγωισμό και αντίδραση προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα όμως οι Ίκαροι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα και πήραν την νίκη.

Εμείς συνεχίζουμε έχουμε ένα ακόμη πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα της Γέφυρας η οποία παίζει για την παραμονή της και σίγουρα θα είναι ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και καμιά ομάδα δεν θα μας χαρίσει τίποτα.

Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας ώστε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στην αναμέτρηση κόντρα στους Ίκαρους και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Πηγή:ifarsala.gr