Φώτσης: «Ελπίζω να βοηθήσω όπου με χρειαστεί η Εθνική»

Μπορεί η Εθνική να ηττήθηκε από τη διοργανώτρια Λιθουανία όμως φρόντισε με την εμφάνισή της να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις δείχνοντας πως το Λονδίνο την… καλεί!  ο Αντώνης Φώτσης μίλησε μετά το παιχνίδι κάνοντας ένα μικρό απολογισμό ενώ αναφέρθηκε και στη δική του μελλοντική  παρουσία στην ομάδα.

«Κάναμε καλή δουλειά. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν γίνεται να κερδίζουμε όλα τα ματς. Τα  δώσαμε όλα μέσα στο γήπεδο. Μπορεί το παιχνίδι να μην ήταν σημαντικό, αλλά για εμάς ήταν κίνητρο να παίζουμε με μια ομάδα όπως η Λιθουανία και μάλιστα μέσα στην έδρα της.  Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Δεν έχει σημασία ποιος βρίσκεται εδώ, αλλά όλη η ομάδα. Οποιος και να είναι πάντα θα δίνει προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός της Εθνικής και συνέχισε:

«Σίγουρα έχεις στο μυαλό σου τις ήττες και πως θα ήταν αν είχες κερδίσει. Ομως ανήκουν στο παρελθόν πρέπει να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για την επόμενη φορά».

Οσον αφορά για το πως αντιμετωπίζουν οι παίκτες την Εθνική ομάδα ανέφερε: «Κανένας από τους παίκτες δεν το βλέπει ως υποχρέωση. Παίζουμε για τη χώρα μας και μετά για τι μας αρέσει», ενώ στη συνέχεια ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για την επόμενη πρόκληση το προολυμπιακό τουρνουά

«Για αυτό ήρθαμε εδώ. Οπου και αν γίνει το τουρνουά θα πάμε για να πάρουμε ένα από τα τρία εισιτήρια. Εχουμε αποδείξει ότι θα τα δώσουμε όλα. Πάντα θέτουμε στόχους. Αυτό θα κάνουμε και στις επόμενες διοργανώσεις».

Τέλος, ο Αντώνης Φώτσης μίλησε για το αν έχει μέλλον ο ίδιος σε αυτήν την ομάδα: «Να έχουμε πάνω από όλα την υγεία μας και ελπίζω να βοηθήσω όπου με χρειαστεί η Εθνική».